Skip to main content

Constructors mål er å fortsette å samarbeide med kunder også etter at levering og installasjon er utført. Vi gir fortløpende support angående service og vedlikehold av våre produkter.

Vi anser at service og vedlikehold ikke opphører etter at produkter er levert og installert. Vårt mål er å fortsette samarbeidet med kunden, for å gi fortløpende støtte i form av vedlikehold og service på leverte produkter.

Constructor har sertifiserte servicepersonale og reolkontrollører, og kan tilby service- og vedlikeholdsavtale for produkter, automatiske system og reolkontroller.

Vedlikeholds- og serviceavtale

  • Vedlikeholds- eller serviceavtale, sammen med serviceplan, der vi utfører forebyggende vedlikehold av maskiner og utstyr.
  • Driftssupport og forebyggende vedlikehold  av Software lagerautomater TC2000/TCPlus.
  • Serviceavtale for Reolkontroll.

Vårt personale er sertifisert og har mange års erfaring. Dette gjør at vi kan garantere at service-, reparasjonsarbeider og kontroller utføres på en fagmessig måte.

Hva sier våre kunder

"The multi-tier racking has assisted us in maximising the space within our warehouse, much greater than if we had used a traditional mezzanine floor system. We now have a long term, high quality storage system that has provided us with maximum capacity within the given footprint of our warehouse.”
- Peter Barrett, Sales Director, Phoenix Data Management Ltd.

Sertifikater og Utmerkelser