Skip to main content

Rådgivning - Løsninger - Installasjon – Reolkontroll

Constructor kan hjelpe deg enten du skal lagre bulkgods, kontrollere ditt lager eller har behov for rådgivning eller service.

Constructor har stor kunnskap og lang erfaring i det meste innen lager. Alt fra produkter til oppbevaring, prosjektering og konstruksjon til levering, montering, service og reolkontroll.

Utover en omfattende produktportefølje tilbyr vi også en komplett pakke med tjenester som rådgivning, reolkontroll, kurser i lagersikkerhet, service og installasjon.

Velg mellom våre grunnleggende tjenester nedenfor. Har du behov for en mer tilpasset løsning, som bedriftskurs, kan vi skreddersy dette etter dine behov.

Om du ikke finner det du leter etter, så er du velkommen til å kontakte oss.­­

Konsultasjon og rådgiving

Våre erfarne og kunnskapsrike salgs- og prosjektteam gir deg verdifull veiledning, innsikt og praktisk hjelp.

Les mer
Reolkontroll

Enkelte risokoer er enkle å oppdage, men mange er skjulte, og hvis ikke utbedringer gjøres, så kan det resultere i alvorlige skader.

Les mer
Installasjon og montasje

Constructors ambisjon er at våre produkter skal leveres og monteres i feilfri stand i henhold til avtalte tidsplaner, uansett om det gjelder enkle reolseksjoner eller en omfattende systeminstallasjon.

Les mer
Service og vedlikehold

Constructors mål er å fortsette å samarbeide med kunder også etter at levering og installasjon er utført. Vi gir fortløpende support angående service og vedlikehold av våre produkter.

Les mer
Kurs i reolsikkerhet

Kunnskap og forståelse er grunnlaget for alt sikkerhetsarbeide. Constructor har derfor, gjennom mange år, holdt kurs og opplæring i reolsikkerhet.

Les mer
RackCheck - Appen for ett sikkert arbeidsmiljø

Det är av allmänintresse att fokusera på säkerhetsfrågor och skapa en trygg och bra arbetsmiljö för alla som arbetar inom lager och logistik. 

Les mer