Skip to main content

Det finnes mange skjulte risikoer på et lager, som f.eks. skade på reoler, upassende eller manglende sikkerhetsdetaljer. Enkelte risokoer er enkle å oppdage, men mange er skjulte. Dersom utbedringer ikke gjøres, kan det resultere i alvorlige skader.

Regelmesssig inspeksjon og reparasjon av reoler er en kritisk del av lagerhåndteringen. Lagersjefer og operative sjefer er ikke alltid inneforstått med hvilke risikoer som kan oppstå for personal, virksomhet og lager ved manglende utbedring.

Regelmessig ettersyn er ikke bare god forretningspraksis, men det er også et juridisk krav.

En reolkontroll kan:

  • Forhindre skader på personer og gods
  • Forlenge levetiden på lagerinnredningen
  • Redusere fremtidige reparasjonskostnader, ved å oppdage skader tidlig
  • Bidra til oversikt over lagerinnredningens generelle tilstand

Alle bedrifter er i følge loven, pålagt å sørge for at deres ansatte arbeider i et sikkert lagermiljø, med sikkert utstyr. Dette gjelder for både nye installasjoner såvel som eksisterende lager.

Den lov og veiledning som omfatter disse krav er: Arbeidmiljøloven §3.1 og 3.2

Om bedriften ikke gjennomfører regelmessige kontroller eller årlig Reolkontroll, og heller ikke utbedrer synlige skader, så kan dette medføre påtale dersom det skjer en ulykke.

Gjennomføring

Constructor utfører fullstendige og professionelle reolkontroller i henhold til lokale lover og forskrifter i europeisk standard SS-EN15635.

  • Reolkontrollene følger de regler som gjelder, og gir også råd og tips til hvilke krav Arbeidsmiljøloven stiller og hva man bør ta hensyn til.
  • Våre reolkontrollører er sertifiserte og har den erfaring som kreves for å gjennomføre årlige kontroller.
  • Etter hver kontroll opprettes en detaljert protokoll som viser hva som må repareres omgående og hva som må holdes under oppsikt. Risikoene graderes i henhold til et enkelt trafikklyssystem, rødt, gult og grønt.
  • Enhver reparasjon som utføres etter inspeksjon, har full garanti.

Har du behov for ytterligere informasjon om våre reolkontroller, er du velkommen til å kontakte oss.

Bestill reolkontroll

Fyll ut skjemaet og klikk på knappen "Send bestilling" nederst, så tar vi kontakt med deg per email eller telefon for nærmere avtale. Vi kommer tilbake med tilbudspris så snart som mulig.

Hva sier våre kunder

“We went to extensive efforts in selecting Dexion as our partner of choice. They are flexible and offered over six months of testing data, which has proved invaluable to us as a business."
- Boker Levente, P&G Project Manager

Sertifikater og Utmerkelser