Skip to main content
9696
Sikkerhet på lageret - skap en tryggere hverdag

Constructor tilbyr sikkerhetsprodukter og tjenester som; Reolkontroller, RackCheck og Sikkerhetstilbehør

9070
Montasjeanvisning Reolsystemet LS3 Longspan

Det er av største betydning at informasjonene i dette heftet blir etterlevet fullt ut. Dette er en forutsetning for at reolen skal oppfylle alle krav.

7752
Bruks- & montasjeanvisning - Pallreoler P90

Bruk denne informasjonen kontinuerlig i hele pallreolenes levetid. Det er viktig at instruksene i denne manualen blir fulgt hvis reolene skal oppfylle deres krav og følge gjeldende standarder.

7575
Bruks- & montasjeanvisning - Småvarereol Hi280

Det er av største betydning at informasjonene i dette heftet blir etterlevet fullt ut. Dette er en forutsetning for at reolen skal oppfylle alle krav, samt følge gjeldene standard.

842
Miljøpolicy

Constructor Norge selger produkter och tjenester innen lagring, håndtering og miljø for industri og lager på en måte som tilfredsstiller kravene til kunder, ansatte, samfunnet og aksjonærene. Constructor Norges miljøinnsats skal fremme ett langsiktig bærekraftig samfunn og gi oss en vedvarende lønnsomhet.

842
Kvalitetspolicy

Constructor Norge AS skal selge produkter og tjenester innen oppbevaring, håndtering og miljø till industri og lager på ett hvis som tilgodeser krav fra kunder, medarbeidere, samfunn og eiere.