Skip to main content
8938
Reolsystemet LS3 Longspan

Longspan-reolen er sterk, holdbar og allsidig og gir deg en helt ny verden av lagringsmuligheter

8793
Uttrekksenheter

Uttrekksenheter gir effektiv oppbevaring og er ideelle dersom virksomheten innebærer at personale plukker produkter direkte fra pall.

2484
Oppbevaringsløsninger for byggevare

Produktene i denne bransjen krever løsninger som håndterer stor variasjon i størrelse, form og vekt, samtidig som de skal være en del av en «selgende» utstilling.

3599
Lagringsløsninger for fiske-/fryseindustrien

Den norske sjømatnæringen har opplevd en betydelig vekst i eksporten gjennom årene, og er i dag verdens nest største sjømateksportør og eksporterer oppdrettsfisk og villfisk til mer enn 150 land.

2508
Skipsreoler

Til tross for at skipsfart er en av verdens eldste bransjer og innehar en dominerende rolle i dagens verdensøkonomi, så vet folk flest lite om denne mektige bransjen som berører det meste i livene våre.

835
Ship Shelving Cabinets

Although shipping is one of the oldest industries in the world, which continues to dominate the world economy, most people know very little about this complex powerhouse that touches almost every single thing you use in life.

2506
Shuttle-system

Når du vurderer en kompaktlagringsløsning trenger du ikke se lenger enn til vårt Shuttle-system.

9000
P90 Pallereoler

Lagring av gods på paller er den vanligste måten å håndtere varer på lageret på. Pallereoler er den mest effektive måten å oppbevare paller på, men det kan av og til være forvirrende å forstå hvilken type pallereolsystem man trenger.

9329
Lagerautomater

Våre vertikale eller horisontale lagerautomater er datastyrte, og kan enkelt integreres med eksisterende WMS. Men lagerautomatene fungerer også like effektivt i en frittstående løsning.

9351
HI280 Småvarereoler

Når det gjelder oppbevaringsløsninger for småvarer, har alle ulike preferanser. Uansett preferanser og behov, kan våre HI280-reoler dekke det.

2488
Idékatalog

Constructor er markedsledende leverandør av lagerog logistikkløsninger, både stasjonære og mobile. Vår posisjon har vi fått gjennom mangeårige relasjoner, anerkjente produkter, innovative løsnininger og gode resultater.