Skip to main content

Konstruert for å passe til akkurat dine lagringsbehov

Uansett bransje så er Constructors sortiment av unike lagringsløsninger konstruert og utformet for å oppfylle dine krav.

Sørg for at din oppbevaring er så effektiv som mulig, samtidig som den forblir fleksibel nok til å kunne tilpasses for fremtidige forandringer.

Og om dette ikke er nok, om du er på jakt etter en mer inngående vurdering av ditt lager eller lagringsområde, kan Constructor gi deg tips og råd om oppbevaring.

Våre produkter kan benyttes i nesten alle bransjer, og her har vi samlet noen av våre bransjespesifikke oppbevaringsløsninger. Fra oppbevaring av bildeler og dekk, LEAN produksjon, Kjøle- og fryselager til byggevarer og e-handelslager.

Hva skal du lagre?

Velg ønsket oppbevaringsløsning fra alternativene nedenfor. Finner du ikke det du ser etter, så kontakt oss.

Automatiserte lagre

Vi tilbyr de mest praktiske AS/RS-løsningene («Automated Storage & Retrieval Systems»), til ditt lager, med høy kapasitet, enten du lagrer paller eller esker.

Les mer
Vertical Farming

Hos Constructor er vi ikke jordbrukere, men vi er eksperter på å designe, konstruere og produsere lagringsløsninger som optimaliserer bruken av tilgjengelig plass – den perfekte partneren for Vertical Farming.

Les mer
Smådelsoppbevaring

Constructor oppbevaringsløsninger for smådeler innbefatter både småvarereoler, plastbokser og lagerautomater, samt rullelister, verktøyskap, skilt- og merkesystem.

Les mer
Kjøle- og fryselager

Om din bedrift har et kjøle- og fryselager, så vet du allerede litt om utfordringen med å holde driftskostnadene nede.

Les mer
Långgodshåndtering

Grenreoler og lagringsløsning for langt og tungt gods.

Les mer
Oppbevaring av tungt gods

Med våre oppbevaringsløsninger får du både smidig godshåndtering og optimal utnyttelse av plassen.

Les mer
Dekkoppbevaring

Optimal dekkoppbevaring handler om maksimal utnyttelse av plassen uten at dekkvaliteten påvirkes. Her finner du skreddersydde løsninger, fra mobile dekkreoler, pallereoler med dekkarmer og til høylager.

Les mer
Flerplansoppbevaring

Har du et større lager for reservedeler eller lagrer mange artikler med lav omsetning, da er oppbevaring over flere plan en perfekt løsning.

Les mer