Skip to main content

Constructor tilbyr unike, bransjespesifikke løsninger, som er designet for å oppfylle dine spesifikke krav til oppbevaring.

Våre produkter kan benyttes i stort sett alle bransjer. Her ser du et utvalg av de lager- & logistikkløsningene vi har levert.

Våre produkter kan som standard oppfylle de aller fleste behov for oppbevaring, men de kan også skreddersys til unike krav og behov.

Vi har levert logistikk- og oppbevaringsløsninger til blant annet: bilindustrien, matvareindustrien, byggevareindustrien, fiskeindustrien, produksjon og detaljhandel. Stort sett finnes det ingen bransjer som vi ikke har levert lagerinnredning til.

Det brede utvalget av tilbehør og ekstra alternativ vi tilbyr, gjør at du alltid kan være sikker på at en lagringsløsning fra Constructor betyr optimal effektivitet og sikkerhet. 

3PL

Om du driver et 3PL-foretak trenger du en optimal lagringsløsning som garanterer hastighet, fleksibilitet og sikkerhet for lagermiljøet.

Les mer
Bil- og verkstedsindustrien

Våre løsninger for bilindustrien er basert på vår småvarereol HI280, som enkelt kan tilpasses dine behov. Våre HI280 reoler kan enkelt modifiseres, tilpasses og utvides.

Les mer
Næringsmiddelindustrien

Jobber du i næringsmiddelindustrien? Da kjenner du definitivt til det daglige behovet for å utnytte tilgjengelig lagringsplass. Trenger du hjelp?

Les mer
Lean Produksjon

Behovet for effektive lagerløsninger er en felles utfordring som alle sliter med, uansett om du er en produsent innen bil-, verksted-, elektronikk- eller næringmiddelindustrien.

Les mer
E-handel

Enten du drifter en etablert netthandelsbedrift eller er ny på online markedet, så er oppbevaringsutfordringene de samme. Du behøver en oppbevaringsmetode som møter dine kunders krav om korte leveringstider og høy service.

Les mer
Farmasøytisk lager og distribusjon

Enten du utvikler, produserer, eller distribuerer og selger farmasøytiske produkter, vil forholdene disse lagres under variere, men likevel følge strenge standarder.

Les mer
Verksted- og arbeidsplass

Når det gjelder å finne riktig lagerløsning til ditt bilverksted eller reservedelslager er det en avgjørende faktor å finne et system som er økonomisk og ergonomisk.

Les mer
Byggevarer og DIY

Produktene i denne bransjen krever løsninger som håndterer stor variasjon i størrelse, form og vekt, samtidig som de skal være en del av en «selgende» utstilling.

Les mer
Fiske- og fryseindustrien

De skiftende utfordringene og den raske utviklingen i Fiske- og Fryseindustrien krever at lagerløsningene er fleksible og raske å tilpasse.

Les mer