Skip to main content

Scanias globale distribusjonssenter har hovedrollen i Dexions lagerløsninger

Kundereferanser

Kunde: Scania
Sted: Belgia
Produkter: Pallereoler i standard og smalgangsutførelse, småvarereoler med mellomliggende mesanin i flere nivåer

Scania, Case StudyBehov

Scania er et globalt selskap som produserer lastebiler, busser og motorer, med deler som varierer i størrelse fra små skiver til lastebilhytter i full størrelse.

Selskapets verdensomspennende distribusjonssenter i Opglabbeek i nærheten av Genk i Belgia, hadde behov for en tilpasningsbar kombinasjon av løsninger for både lagring og plukking.

Løsning

Scanias verdensomspennende distribusjonssentral har et bredt utvalg av løsninger fra Dexion for lagring og plukking. Lokalenes høyde var 10 meter, og det var avgjørende å få mest mulig lagring ut av den eksisterende plassen.

Etter hvert som ulike lagre er blitt oppført gjennom årene har Dexion designet en rekke skreddersydde lagringssystemer for å ta hånd om ekspansjonen.

Fra galvaniserte utendørsreoler beregnet på lastebilhytter til pallereoler med brede og smale ganger for bulklagring og hyllesystem i flere nivåer for plukking av individuelle artikler.

Scania, Case Study

Scanias lager omfatter:

  • 80 000 palleplasser fordelt på pallereoler i standard utførelse og smalgangsutførelse.
  • Hyllesystem i 3 nivåer.
  • Mesanin bygd på pallereoler med småvarereoler i 2 nivåer over
  • Galvaniserte pallereoler for lagring av lastebilhytter utendørs

Takket være en blanding av pallereoler og småvarereoler har Dexion hele tiden utnyttet plassen på Scanias globale distribusjonssentral optimalt. Fleksible og tilpasningsbare løsninger gjør det mulig å utvikle Scanias lagringsplass, og bidrar til at selskapet hele tiden kan være bransjeledende innenfor distribusjon av deler over hele verden.

Om Scania

Scania ble etablert i 1891 og er et globalt selskap med over 40 000 ansatte som har salgs- og servicevirksomhet i mer enn 100 land. Som ett av de ledende selskapene i bransjen, er Scanias mål å tilby best mulig lønnsomhet for sine kunder ved å levere optimaliserte tunge lastebiler og busser, motorer og tjenester gjennom hele levetiden til produktene. www.scania.com

Scania, Belgia - Kundereferanser

Takket være en blanding av pallereoler og småvarereoler har Dexion hele tiden utnyttet plassen på Scanias globale distribusjonssentral optimalt.