Skip to main content

Plassoptimalisering – et nøkkelord for Outl1.se 

Referanse Oversikt

Selskap: Arc E-commerce
Sted: Stockholm, Sverige
Produkt: Shuttlesystem

Behov

Grunnleggeren av nettbutikken Outl1.se, Joacim Boivie, har solgt importerte varer i flere år, og har utviklet god intuisjon om hva folk er på jakt etter. 

Shuttle system, Arc E-commerceOutl1.se arbeider med sesongprodukter. Om sommeren kan du kjøpe trampoliner og sykler, mens vintertilbudet består av varer som varmepumper og snøfresere.

Med et lager som hele tiden er i endring, må lagringsløsningen sørge for at et stort antall varer er lett tilgjengelige, samtidig som sesongvarene må oppbevares trygt. Joacim Boivies største problem var å håndtere balansen mellom å ha for lite eller for mye av en vare på lager.

Internett står sentralt i Outl1.se, så det var naturligvis gjennom denne kanalen at de fant sine leverandører i Kina. På samme måte var det på nettet de fant Constructor da de lette etter svar på sine lagringsutfordringer.

Løsning

Utfordringene som Constructor måtte ta hensyn til var lagerets dimensjoner, i tillegg til lagringen av en variert blanding av artikler, ulike pallestørrelser og varierte behov og krav til bulklagring.

Shuttlesystem - ConstructorDen perfekte løsningen for å tilfredsstille alle kravene og behovene var et shuttlesystem. Installasjonen består av 4 seksjoner pallereoler i 3 nivåer med 15 paller i dybden, totalt 540 palleplasser. Og alle palleplassene er tilgjengelige for shuttlevognen.

Resultatet ble at Arc E-Commerce fikk en kompakt lagringsstruktur og en automatisk plattform for henting og lokalisering av paller, noe som igjen økte hastigheten på hele virksomheten.

Resultatet

"Den største fordelen med shuttlesystemet er den optimaliserte plassutnyttelsen. En annen fordel er at vi bare trenger en truck til håndteringen. Shuttlevognen henter og transporterer pallene til og fra plukkåpningen."
Joacim Boivie, Arc E-Commerce

Om Outl1.se og Arc E-Commerce

Outl1.se drives av selskapet Arc E-Commerce. Outl1.se er en nettbutikk som selger produkter av høy kvalitet til konkurransedyktige priser ved å kjøpe varene direkte fra fabrikk uten mellomledd.

www.Outl1.se