Skip to main content

Hos Constructor er vi ikke jordbrukere, men vi er eksperter på å designe, konstruere og produsere lagringsløsninger som optimaliserer bruken av tilgjengelig plass – den perfekte partneren for Vertical Farming.

Vertical Farming

Der tradisjonell dyrking foregår ute på jordene eller i drivhus, vanligvis på ett nivå, flytter Vertical Farming prosessen innendørs og bruker flere nivåer, går oppover og drar nytte av høyden – noe GMH har perfeksjonert i løpet av utallige års erfaring med å utnytte lagerplass til ulike industriformål.

Vårt økende engasjement i denne kritiske sektoren er et bevis på vår kompetanse innen design, byggeteknikk og industriproduksjon. Vi hjelper våre landbrukspartnere med å realisere de ambisjonene de har.

Vertical Farming

Teknologien vår gjør det mulig for oss å tilby fleksible og effektive løsninger – fra design i 3D CAD til endelig elementanalyse og byggtesting – og vi sørger for at produktene våre er robuste og holdbare i mange år. Vår produksjonspakke kan videreutvikle våre produkter med profilvalsing, laserskjæring, CNC-maskinering og -bøying samt robotsveising.

Disse løsningene må være fullt egnet til formålet, for eksempel å kunne inneholde plantene og det ikke-jordbaserte mediet de vokser i, korrosjonsbestandighet og så videre. De må også kunne benytte seg av bygningens høyde ved å anta en lagdelt struktur, som kanskje må rotere.

Vårt allsidige utvalg, inkludert automatisering og halvautomatisering, kan tilpasses ethvert innemiljø og enhver plass, slik at selv mindre enheter kan tas i bruk. Les mer om hvordan vi jobber med vertical farming.

AVFStolte medlemmer av AVF

Vi er stolte av å være medlemmer av Association for Vertical Farming (AVF) – den ledende globale, ideelle organisasjonen som muliggjør internasjonal utveksling og samarbeid med sikte på å akselerere utviklingen av dette området.

Vi har forpliktet oss til konseptet Vertical Farming og fordelene det gir. Vi er til stede over hele verden, med produksjonsanlegg strategisk plassert i viktige markeder. Derfor kan vi jobbe med AVF og relevante prosjekter globalt.

Som medlem av AVF støtter vi kampanjen for å fremme vitenskap og forskning på Vertical Farming, samt utdanning og veldedige programmer for å oppmuntre til økt utbredelse av konseptet.

Hvis du befinner deg i sektoren for Vertical Farming eller er i ferd med å sette opp et prosjekt og ønsker å snakke med oss om innovative lagringsløsninger, er det fint om du tar kontakt.