Skip to main content

Delvator vokser og behøver å utvide sitt lager i Stockholm for å mer effektivt kunne hjelpe sine kunder til økt lønnsomhet.

Kunde: Delvator
Sted: Stockholm, Sverige
Produkter: Mesanin, Hi280 småvarereoler, P90 pallreoler, Tornado Lagerautomat og sikkerhetstilbehør.

Delvator har en lang historikk med maskiner for entreprenører, og de siste 25 årene har de jobbet sammen med Hitachi. Hovedkontoret ligger i Esløv, og de har filialer i Härnösand og Stockholm.

Oppbevaringsbehov
Delvator vokser og behøver å utvide sitt lager i Stockholm for å mer effektivt kunne hjelpe sine kunder til økt lønnsomhet, og de behøvde derfor en komplett leverandør av lagerinnredninger. De så på anbefalinger, og tok deretter inn tilbud fra ett antall leverandører, for å kunne sammenligne både pris og løsninger.

Oppbevaringsløsning
Valget falt på Constructor ettersom Delvator hadde ett stort behov for en helhetlig løsning, og man bygde en mesanin for å kunne utnytte høyden i de eksisterende arealene, og deretter installerte man både småvarereoler, og tradisjonelle pallreoler. For å ytterligere utnytte lokalene optimalt, så installerte man en lagerautomat som både øker plukk effektiviteten, og som var ett godt ergonomisk alternativ for de ansatte.

Constructor kunne dessuten i forprosjektet enkelt visualisere lagerinnredningen i 3D, noe som ga Delvator ett fint oversiktsbilde, som de enkelt kunne justere og endre på, ta bort/legge til innredning.
At Constructor kunne levere alle de produktene man hadde behov for, gjorde valget enkelt for Delvator, og de kunne effektivt optimere sine lagerlokaler.

Etter en del justeringer i 3D skissene og en bra dialog mellon Delvator og Constructor leverte Constructor en mesanin, 11 seksjoner med pallreoler, 88 seksjoner med småvarereoler (Totalt 440 meter med hyller) samt en lagerautomat. "Vi er veldig fornøyde med denne komplette løsningen som dekker alle våres behov" sier Thomas Johnsson, Ansvarlig for Ettermarked.

Om Delvator
Delvator AB er generalagent for Hitachis entreprenørmaskiner i Sverige. De selger båndgravere, hjulgravere, minigravere, giganter, tipptrucker, hjullastere, materialhåndterere og andre spesialmaskiner – alle av merket Hitachi. Hovedkontoret ligger i Eslöv og de har filialer i Härnösand og Stockholm. Ett riksdekkende nett av salg og servicesenter finnes over hele Sverige. www.delvator.se