Skip to main content

E-markedsføringskommunikasjon

Basert på personverndirektivet og de ulike lokale europeiske lovene som regulerer selskapers bruk av elektronisk markedsføring (e-markedsføring), er tiltakene som GMH har implementert for å overholde denne europeiske forskriften, spesifisert nedenfor.

Hvem er ansvarlig for den elektroniske markedsføringsprosessen (e-markedsføringen) du mottar?

Den ansvarlige er Gonvarri Material Handling AS, med postadresse Østensjøveien 27, 0661 Oslo og e-postadresse info@gonvarri-mh.com.

Hvilken type markedsføringskommunikasjon vil du motta fra GMH?

Vedkommende vil motta e-poster med tilbud, informasjon om nye GMH-produkter eller deres tilknyttede merkevarer knyttet til industriell lagring og oppbevaring. E-posten vil alltid være angitt med “[MARKEDSFØRING]” i emnefeltet.

Hvordan behandles personopplysningene som er involvert i GMHs e-markedsføringsprosess?

Personopplysningene som samles inn og brukes til elektronisk markedsføring, er samlet inn i samsvar med GDPR. Du finner mer informasjon om denne behandlingen her og i GMHs personvernerklæring.

Hva er det juridiske grunnlaget for GMHs e-markedsføringsprosess?

For denne elektroniske markedsføringskommunikasjonen vil det juridiske grunnlaget ligge i samtykket innhentet av vedkommende med aksept av dette varselet på GMHs webside (opt-in-prinsippet).

GMH krever ikke spesifikt samtykke for å sende markedsføringskommunikasjon i følgende unntak:

  • E-markedsføringsmeldingen sendes til eksisterende kunder av GMH og er relatert til produkter/tjenester som allerede er kjøpt.
  • Den elektroniske meldingen sendes til juridisk person (f.eks. kontor@selskap.no)

Vedkommende kan alltid melde seg av GMHs e-markedsføringsmeldinger ved å bruke avmeldingskoblingen nederst i e-markedsføringskommunikasjonen de mottar fra GMH.

Hvor lenge vil du motta markedsføringskommunikasjon fra GMH?

Vedkommende vil motta kommunikasjon fra GMH til de sier opp abonnementet ved å klikke på følgende avmeldingskobling.

Vil jeg motta e-markedsføringskommunikasjon fra tredjeparter på vegne av GMH?

GMH vil under ingen omstendighet dele data for markedsføringskampanjer med en tredjepart, eller selge, la eller tillate tredjeparter å kontakte vedkommende direkte.

Hvordan kan jeg kontakte GMH?

Vedkommende kan kontakte GMHs markedsføringsavdeling på følgende måter:

Postadresse: Gonvarri Material Handling (Constructor Group UK Ltd), Murdock Road, Dorcan, Swindon, United Kingdom, SN3 5HY

E-post: marketing@constructor-group.co.uk