Skip to main content

Med TORNADO lagerautomat kan du enkelt få oversikt over hele produktspekteret

Kunde: Volvo Truck Center
Sted: Gardermoen, Norge
Produkter som er benyttet: TORNADO, pallereol P90, småvarereoler HI280 og mesanin

Oppbevaringsbehov

Volvo Truck Center leverer nye og brukte reservedeler til lastebiler. Det er et stort behov for å holde orden på tusenvis av varer.

Volvo Truck Center, Norway

Da de i 2019 skulle flytte til dagens topp moderne anlegg på Gardermoen, så ønsket de lagerinnredning som på en effektiv måte utnytter plassen maksimalt i det nye anlegget. Økonomi og ergonomi var også viktige faktorer ved valg av leverandør.

Oppbevaringsløsning

Etter å ha diskutert med ulike leverandører, valgte de Constructor og de har vært veldig fornøyde siden innvielsen av anlegget. Med TORNADO lagerautomat, kan du enkelt få oversikt over hele produktspekteret og det er raskt og veldig effektivt å plukke utvalgte artikler. At det både er effektivt å plukke varer og ergonomisk for personalet, samt at man utnytter lagerkapasiteten i anlegget maksimalt er veldig bra, men også helheten med service og tilgang på reservedeler teller. Det er viktig å ha en leverandør som kan levere en helhet og man har også montert småvarereoler og pallereoler for å lagre artikler som ikke er egnet i lagerautomaten, noe som er viktig når man skaffer så mange varer med forskjellig utforming. 
Volvo Truck Center, Norway

Øivin Rise, Warehouse Manager på Volvo Truck Center, sier «Siden oppstarten har vi hatt svært få feil på automaten og vi er veldig fornøyd med både leveransen og servicen vi har fått fra Constructor. Det å enkelt kunne gjøre endringer og justeringer i hallen er viktig, og at man får kvalitet og service som varer i mange år framover, da man ikke ønsker å bruke tid på småting».

About Volvo Truck Center

Det nye anlegget erstatter Volvo Truck Center Jessheim og ligger på Hovinmoen noen hundre meter fra E6 ved avkjørselen Jessheim / Gardermoen nord. Det nye topp moderne anlegget gjør at transportnæringen i dette viktige området får et helt nytt tilbud. Verkstedet drives i to skift og drives av over 40 motiverte og kunnskapsrike Volvo-ansatte. I nærområdet er det en rekke transportører og et logistikksenter. Anlegget ligger en 5-minutters kjøretur fra Norges hovedflyplass. www.volvotruckcenter.no