Skip to main content

Twentepoort Group rasjonaliserer med kombinerte løsninger fra Dexion

Twentepoort Group, Netherland

Kundereferanser

Kunde: Twentepoort Group
Sted: Weirdon, Nederland
Produkter: Pallereoler, dypstablingsreoler, småvarereoler i flere nivåer

Behov

Twentepoort, Netherlands

Twentepoort Logistics hadde flere lokaler i Nederland. Denne strukturen betydde imidlertid at logistikken deres reagerte langsommere enn ønsket.

Derfor bestemte de seg for å effektivisere og sentralisere ved å bygge et høyeffektivt sentrallager på 30 000 m².

Gjennom en kombinasjon av tidligere erfaringer fra samarbeid med Dexion, Dexions utprøvde produktutvalg og kunnskapen og entusiasmen hos den lokale kontaktpersonen, valgte Twentepoort Dexion til å levere og installere lagerløsningen de trengte til prosjektet.

Løsning

Dexion-teamet evaluerte Twentepoorts logistiske krav. Det var nødvendig å ta hensyn til det faktum at de også tilbyr kjøle- og spesialtransport i tillegg til pallegods. Den foreslåtte løsningen som ble akseptert var en kombinasjon av ulike typer lagring. Dette inkluderte:

  • Småvarereoler, som ikke bare passet godt inn i lagerets design, men som også ga den beste avveiningen mellom budsjett og kvalitet.
  • Dypstabling for transportkassene av tre som brukes til flyfrakt. Ettersom alle kasser er like, har de ingen utløpsdato, noe som betyr at de enkelt kan lagres ved hjelp av dypstabling.
  • Mesaningulv for ekstra lagringskapasitet.

Da det nye lageret var blitt etablert, ble de eksisterende reolene og gulvene bygd ut, og takket være nøye planlegging er videre ekspansjon også mulig.

Twentepoort, Netherlands

«Gjennom hele prosessen var vi svært fornøyde med kvaliteten på installasjonen og muligheten for å kombinere produkter og systemer for å øke funksjonaliteten. Deres proaktive tilnærming i forbindelse med utformingen og installasjonen av den nye løsningens muligheter, har vært uvurderlig.» – Martin Noeverman, direktør for Twentepoort Group

About Twentepoort

Om Twentepoort

Twentepoort Group består av tre datterselskaper:

  • Twentepoort Logistics spesialiserer seg på daglige transporter til Øst-Europa og Sentral-Asia. I tillegg til vanlige veitransporter av pallegods tilbyr de også kjøle- og spesialtransporter.
  • Twentrex spesialiserer seg på just-in-time-leveranser av hasteoppdrag over hele Europa.
  • TwenPack ble etablert spesielt for å møte en økende etterspørsel etter e-leveranser og forretningslogistikktjenester til både små og store forhandlere.

www.twentepoort-logistiek.nl