Skip to main content

Betydelig kapasitetsøkning med uttrekksenheter for TMHMS

Kundereferanser

Kunde: Toyota Material Handling
Sted: Mjölby
Produkter: Uttrekksenheter

BehovUttrekksenheter - Constructor

Toyota Material Handling Manufacturing Sweden AB (TMHMS) i Mjölby er det eneste stedet i Toyota-konsernet som produserer elektriske lagertrucker til kunder over hele verden, og sylindere er en av nøkkelkomponentene til truckene.

De tyngre sylindrene håndteres med kran, men TMHMS hadde behov for å forbedre håndteringen og plukkprosessen for de lettere variantene.

TMHMS ønsket først og fremst å få en bedre utnyttelse av lagringsplassen for sylindrene. De kunne selv se et potensial for å lagre i høyden, i reoler, i stedet for på gulvplasserte paller. De var rett og slett for plasskrevende, og håndteringen var ergonomisk ufordelaktig.

Løsning

TMHMS, Sweden - POUConstructor tok utgangspunkt i TMHMS’ ulike sylindertyper og leverte fire ulike varianter av uttrekksenheter i ulike lengder, alle med en lastekapasitet på 1000 kg.

Det er størst etterspørsel etter uttrekksenheter i lengder på opptil 3000 mm, men Constructor leverte uttrekksenheter med en tilgangsåpning på 5200 mm til TMHMS.

Det er de lengste uttrekksenhetene Constructor Sverige noensinne har levert.

Når det gjelder selve plukkingen av sylindrene, har TMHMS tenkt i nye baner. En eksisterende truckmodell er blitt utstyrt med en løfteanordning og et høyderegulerbart bord, slik at det alltid er stilt inn på riktig arbeidshøyde.

TMHMS, Sweden - POU

«Med den nye løsningen har vi oppnådd en betydelig kapasitetsøkning, bedre kontroll over det som er sekvensstyrt mot produksjonen, og så har vi oppnådd viktige tilleggsfordeler i form av spart tid og en mer ergonomisk håndtering. Uttrekksenhetene er faktisk lettere å trekke ut enn vi hadde trodd. I tillegg har vi nå alltid 100 % tilgang til alle sylindere, så vi er fornøyde.» -Fredrik Petersson, produksjonssjef

Om Toyota Material Handling Manufacturing Sweden

Toyota Material Handling er Sveriges ledende utvikler og leverandør av trucker og relaterte reservedeler. Selskapet tilbyr også supplerende tjenester som truckutleie, finansiering og føreropplæring.

www.toyota-forklifts.se

www.toyota-forklifts.co.uk