Skip to main content

Kombinasjonen av småvarereol HI280 og pallereol P90 er skreddersydd for Stadion

Kundereferanser

Kunde: Stadion
Sted: Moss, Norge
Produkter: Småvarereol HI280 og pallereol P90

Småvarereol - ConstructorBehov

Stadion er en uavhengig sportskjede med mange butikker rundt om i Norge.

Nylig flyttet selskapet sentrallageret til nye lokaler i Moss, en flytting som var nødvendig på grunn av høy vekst med plassmangel som resultat.

Nøkkelordet er høy service kombinert med rask og riktig leveranse. Selskapet legger også stor vekt på sikkerheten og trivselen til de ansatte, noe som kommer tydelig frem i det rene og velorganiserte arbeidsmiljøet.

Løsning

Stadium, Norway

Stadions lager i Moss håndterer rundt 12 000 aktive artikler som er lagret i 3 soner.  Sko og tekstil i sone A, varer til butikk i sone B og klubbrelaterte artikler i sone C. I gjennomsnitt plukkes det ca. 900 ordrelinjer per dag, og det sendes ca. 30 000 pakker per år. 

For at logistikken av inn- og utleveringer skulle fungere smidig, trengte Stadion både bufferlager og plukklager i samme lokale, og løsningen ble pallereoler P90 kombinert med småvarereoler HI280.

På plukknivå ble det installert småvarereoler for kartongoppbevaring, med pallgods lagret i pallereoler over. Og selvfølgelig har alle reolene også blitt utstyrt med påkjøringsbeskyttelse. 

«Det som var avgjørende for oss var et tidløst lagringssystem som vi hele tiden kan bygge på, og en partner over tid. Derfor falt valget på Constructor som har satt seg inn i og forstått hva vi var på jakt etter. Vi har erstattet alle gamle reoler, og i dag har vi bare nye fra Constructor. Vi setter sikkerheten til våre ansatte svært høyt, og det er betryggende for oss som selskap å vite at også dette blir ivaretatt på best mulig måte
Kåre Nilsen, lager- og logistikksjef, Stadion

Om Stadion

Stadion er en uavhengig sportskjede som har eksistert i over 25 år, og forsyner sportsforhandlere i Sverige, Norge, Finland og Tyskland med sportsklær og utstyr. De selger også direkte til forbruker gjennom netthandel, og bare i Norge har de rundt 96 butikker. Deres filosofi er «inspirasjon til en aktiv livsstil». www.stadion.no