Skip to main content

Valget var enkelt når Porsche skulle velge lagerinnredning

Kunde: Porsche Center Gardermoen

Land: Norge, Gardemoen

Produkter som er benyttet: Tornado heisautomat 4,4m høy med TcPlus

Oppbevaringsbehov

Porsche Centret i Gardermoen ble innviet i August 2022 og anlegget er toppmoderne med totalt fokus på kundeopplevelsen. I anlegget finnes både kundemottakelse, verksted og sentret har en herlig lounge følelse. Anlegget er 2300 kvm og er bygget med tanke på holdbarhet. Det er utstyrt med solceller og er sertifisert i henhold til BREEM standarden. Når man skulle flytte til det nye anlegget hadde man ett stort behov av å kunne oppbevare sine reservedeler og materiale for sine Premium biler. Dette for å kunne levere den beste servicen til sine kunder.

Oppbevaringsløsning

Når man skulle velge leverandør av lagerinnredningen var valget enkelt, da Porsche og Constructor har samarbeidet siden flere år tilbake og man valgte en heisautomat for å kunna spare på lagerplass og for å effektivisere plukktiden.
Det ble installert en Tornado heisautomat som nå har levd opp til sitt rykte, på å spare både gulvplass og øke effektiviteten i plukkingen. Med hjelp av heisautomaten oppbevarer Porsche centret over 3000 reservedeler og materialer.
"Vi er meget fornøyde med Constructor som leverandør da heisautomaten har levert akkurat som lovet og når vi hadde revisjon og gjorde en stikkontroll på våre artikler stemte alt 100%, hvilket underletter vårt arbeide", sier Stian Røisgaard, Deler, Porsche Center Gardermoen.

Om Porsche Center Gardermoen

Porsche Center Gardermoen åpnet dørene sent i sommer og er nå det Norges ellevte Porsche Center. Det nye Porsche Centeret blir viktig både for å fremme salget av sportsbilmerket i en voksende region og for å styrke service-tilbudet nær landets hovedflyplass.
Det nye anlegget til Porsche er på ca 2.300 kvm og er sertifisert i henhold til BREEAM standarden, en internasjonal standard for miljø og bærekraft som stiller høye krav til bærekraftig produksjon og materialbruk. https://dealer.porsche.com/no/gardermoen/