Skip to main content

Installasjon av allsidige LS3-hyller i en privat garasje

Kunde: Patrick Andersson
Sted: Finland
Produkter som er benyttet: LS3 hyllesystem

Patrick Andersson, Finland Hos Constructor er vi kjent for å produsere, levere og montere lagringsløsninger for bedrifter, men arbeidet vårt er så allsidig at vi kunne ta på oss et helt annet prosjekt: å hjelpe en privatperson med hans skreddersydde garasje.

Vår kunde, Patrick Andersson, ønsket en skreddersydd løsning som passet perfekt til hans ledige plass, og som måtte tåle vekt uten å bøye seg.

Plassutnyttelse, produktkvalitet og produktlivssyklus var avgjørende. Vår kunde ønsket også at installasjonen skulle være visuelt tiltalende.

Vi jobbet tett med ham for å skape den ideelle spesifikasjonen som var praktisk, pen å se på og robust.

Resultatet

Patrick Andersson, Finland Vi valgte å montere LS3-hyllesystemet. Dette reolsystemet er enkelt å montere, og allsidigheten til hyllene gir maksimal plassutnyttelse i henhold til produktenes høyde.

Lengden på hylleflaten kan leveres opptil 2700 mm, og man kan velge mellom flere hyllealternativer; sponplater, kryssfiner eller stål.

Målet vårt var å utnytte hele bakveggen i garasjen, og den lette LS3-hyllen var den perfekte løsningen for plassen.

Dybden på hyllen var også viktig for kunden, og det samme gjaldt funksjonalitet og kvalitet. Visuell appell var også viktig, og derfor valgte vi iøynefallende hvite hyllebærere med stålhyller som kontrast. Det generelle utseendet var elegant, perfekt for plassen og med god plass i garasjen til kundens Mercedes 59-modell.

Patrick Andersson, Finland

Han var fornøyd med utfallet og sier: “Ved å velge Constructor visste jeg at sluttresultatet ville være av høy kvalitet og eleganse. Akkurat det jeg ville ha for denne garasjen. Nå er hyllene endelig på plass, og jeg vet at de vil tjene meg i 30 år til.”