Skip to main content

Selskap: Partykungen
Sted: Gävle, Sverige 
Produkter: Småvarereol HI280 og pallereol P90

Partykungen gjør seg klar til flere fester

Partykungen er en nettbutikk som har vokst seg større og større. Forretningsideen er å tilby et stort og variert utvalg av kostymer, partyeffekter og morsomme gaver. 

Gjennom årene har selskapet flyttet flere ganger, og med de nye lokalene disponerer de nå over 5 700 kvadratmeter og har fått en sentral beliggenhet i nærheten av E4. Bakgrunnen for den siste utvidelsen var først og fremst behovet for mer plass og økt etterspørsel. Sortimentet er faktisk ikke blitt større gjennom årene, men dypere, med mange flere varianter innenfor samme produktkategori. I dag har Partykungen ca. 20 000 artikler på lageret og en konstant ordrestrøm, og man ville helst ikke stoppe ordreplukkingen over lengre tid da man flyttet virksomheten til nye lokaler. 

Lagringsløsning

Constructor har levert både pallereol P90 og småvarereol HI280 til Partykungen, men det er ikke de 1 100 palleplassene som tiltrekker seg oppmerksomheten, snarere det enorme hyllesystemet med en lagringsplass på 14 748 hyllemeter. Hele hyllesystemet ble installert på bare 3 uker.

Det sier seg selv at med en så kort tidsfrist var monteringsarbeidet en viktig faktor for denne leveransen, og i dag plukkes det i gjennomsnitt 600 ordrer per dag.

«Vi har helt bevisst valgt å kjøpe nye reoler. Dels gjorde det flyttingen lettere, men det var samtidig også billigere enn å ta med de gamle. Tenk bare på den tiden det tar å pakke ned alle varene fra hyllene, demontere reolene, flytte dem til det nye lageret, montere dem og deretter pakke ut alle varene og legge dem tilbake på plass. Så varene ble faktisk flyttet rett fra hylle til hylle, slik at den planlagte flyttingen ville få så kort ledetid som mulig.» Jeff Jansson, Partykungen 


Om Partykungen

Partykungens  forretningsidé er å tilby et stort og variert sortiment av kostymer, partyeffekter og morsomme gaver for alle aldre. Vi vil gjerne finne og kjøpe morsomme og unike festrelaterte produkter med raske leveranser, gode priser og et personlig uttrykk.

Partykungen.se drives av selskapet Partyking AB i Gävle. Selskapets forretningsidé er å tilby et bredt spekter av partyeffekter, kostymer og gaver på nettet. Partykungen har jobbet med Internett som plattform siden 2005, og i 2009 åpnet nettbutikken Partykungen.se. www.partykungen.se