Skip to main content

Rask dekkhåndtering med dekkarmer

Firma: Nordemans Bil
Sted: Örnsköldsvik
Produkter: Dekkreoler, Pallereoler P90 med dekkarmer

Oppbevaringsbehov

Däckarmar Constructor Sverige AB

Nordemans Bil er et personbilfirma i Örnsköldsvik og Lycksele med agentur for Audi, Volkswagen og Skoda. I 2015 ble det besluttet å ekspandere dekkvirksomheten, og i forbindelse med dette ble det bygget et separat dekklager i Örnsköldsvik. Lokalet innholder både kundemottak, dekkverksted og et dekklager på 900 kvm, med plass til 8 500 dekk.

Oppbevaringsløsning

Nordemans var nøye med å undersøke markedet for produkter til dekkoppbevaring før man bestemte seg for Constructor sine dekkarmer. Man funderte en stund på å installere mobile dekkreoler på mesanin, men innså at håndteringsprosessen med å hente/levere dekkene i en sånn type oppbevaringsløsning ville ta for mye tid. De var også nøye med å finne en høykvalitets og holdbar langsiktig oppbevaringsløsning.

Däckarmar Constructor Sverige AB

Resultatet ble 8,5 m høye reoler som ble utstyrt med dekkarmer som bærere for dekkene, 7 doble seksjoner og 1 enkel seksjon. Hver dekkstabel (4 dekk) hviler på dekkarmer som er montert på det bakre bærejernet i reolen. 7 nivåer for vanlige dekk og 6 nivåer for SUV dekk.

Den store fordelen med dekkarmer er at man får en rask håndtering, samtidig som man maksimerer lagringsarealet, fordi dekkene oppbevares liggende direkte på bærearmene uten lastepall.

 
Om Nordemans bil

Bilhandelen ekspanderte, og i 1955 ble Nordemans Bil AB etablert som et selvstendig selskap. 
Mer informasjon om Nordemans Bil finnes her: www.nordemans.se