Skip to main content

Napakka gikk til innkjøp av småvarereoler Hi280 til sine nye lokaler i Helsingfors

Kunde: Napakka Oy (en del av Packoplock Scandinavia AB) 

Sted: Helsingfors, Finland

Produkter som er benyttet: Hi280 småvarereoler

Napakka er ett av de største selskapene innenfor emballasje i Finland. Nylig har de utvidet sortimentet, med ett bredt spekter av rengjøringsprodukter, som de selger til bedrifter over hele Skandinavia og Europa.

På grunn av stor vekst, flyttet Napakka til nye og større lokaler. Dette ga mer plass til å jobbe effektivt, og møte kundenes behov. Selskapet så etter en leverandør av lagerinnredninger, som kunne innrede lageret med småvarereoler.

Hi280 shelving for NapakkaLagringsbehov

Selskapet selger små artikler, som rengjøringsprodukter og emballasjemateriell. De ønsket ett system, hvor produktene var lett tilgjengelig, samtidig som de fikk en økt produktivitet. 

Som medlemmer av Packoplock Scandinavia Group, morselskapet til en rekke emballasjematerialselskaper i Skandinavia som er basert i Sverige, ble Napakka rådet til å bruke Hi280 småvarereoler. Dette er en løsning som har blitt benyttet på tvers av gruppen med gode resultater. 

Oppbevaringsløsning

Etter anbefalingene fra gruppen tok Napakka kontakt med vår forhandler, Sareskoski, som vurderte lagerets layout for å finne den beste måten å løse prosjektet på. Ved å forstå behovet for Hi280, var vår forhandler i stand til å utarbeide ett løsningsforslag, som utnyttet tilgjengelig plass og optimaliserete lagringskapasiteten.

Resultatet

Hi280 shelving being loaded Over 1000 meter med hyller ble installert over to nivåer, for praktisk og lett tilgjengelig lagring. Denne løsningen ga et mer funksjonelt og organisert system, for plukking av ordre og påfylling av varer.

Siden installasjonen av Hi280 småvarereoler, har behandlingstidene blitt redusert og flere ordrer ferdigstilt innen en kortere tidsperiode. Dette takket være bedre organisering og plassering av produkter for mer effektiv drift. I tillegg tilbyr hyllesystemet et mer ergonomisk arbeidsmiljø, noe som sikrer helse og sikkerhet for personalet. Dette forbedres også størrelsen på gangene, noe som tillater mer rom for arbeiderene å passere hverandre uten forstyrrelser i plukkeprosessen.

Pre-galvanised Hi280 shelvingDet galvaniserte reolsystemet tilbyr et rent og moderne utseende, hvor det benytes både åpne og lukkede hylleseksjoner. Det gir også selskapet muligheten til å utvide hyllesystemet sitt, hvis de trenger mer lagringsplass i fremtiden.

"Vi er så fornøyde med dette sluttresultatet." kommenterte Ville Koskinen, salgssjef. "Samarbeidet har vært utmerket gjennom hele prosjektet. Etter at vi mottok anbefalingen om å bruke Hi280-hyller, har alt gått smidig, og det endelige resultatet har vært fantastisk."

Om Napakka Oy

Selskapet ble grunnlagt i 1984 og hard det største sortimentet av emballasjematerialer i Finland, som esker, poser og innpakningspapir. I tillegg selger de rengjøringsutstyr, hygieneartikler og kontorrekvisita for bedrifter. De er også medlem av Packoplock Scandinavia Group. www.napakka.fi