Skip to main content

Hyllesystemet Hi280 gjør det enkelt å få oversikt over eksisterende varer for manuell plukking

Kunde: MECA
Sted: Elverum, Norge
Produkter som er benyttet: Hyllesystem Hi280 med tilleggsutstyr

MECAMECA er en ledende leverandør for ettermarkedet av bildeler, verktøy og verkstedutstyr, MECA har lenge vært kunde hos Constructor. Da det var tid for MECA å flytte til et større og mer moderne anlegg, var Constructor det opplagte valget for lagerinnredningen, da de allerede hadde en avtale og samarbeidet fungerte veldig bra.

Oppbevaringsbehov

MECAs tidligere anlegg i Elverum var på 750 m2 og det nye anlegget, som ble innviet i mai 2022, er på 960 m2 med moderne og lys lagerinnredning og stort fokus på et godt arbeidsmiljø for de ansatte.

MECAPlanen var at det nye anlegget enkelt skulle samle salg, service og lager og innredes slik at det var enkelt og effektivt å finne produktene man var ute etter for å levere best mulig kvalitet og service til kundene.

Oppbevaringsløsning

MECA har investert i nytt reolsystem fra Constructor og skreddersydd det slik at de kan utnytte plassen maksimalt i det helt nybygde anlegget, totalt er det montert ca. 3.400 hyllemeter for ca 15.000 forskjellige varer. Hyllesystemet er et allsidig oppbevaringssystem for smågodshåndtering og med det store utvalget av tilleggsutstyr og mange forskjellige dybder, lengder og høyder, så kan man løse de fleste kundebehov.

Hyllesystemet produseres på egen fabrikk og er meget enkelt å montere. Hyllesystemet kan bygges i store høyder, helt opp til 12 meter, det kan også bygges som mesanin om man ønsker det. Gavler og hyller er laget av galvanisert stål som gir et moderne inntrykk. Hyllesystemene gjør det enkelt å få oversikt over eksisterende varer for manuell plukking og du kan utnytte plassen i anlegget best mulig.

MECA

Odd Berntsen, som er driftsleder i MECA og har jobbet ved det tidligere anlegget i 30 år og til sammen 40 år i MECA, gleder seg sammen med kollegene til å jobbe på det nye moderne anlegget på MECA Elverum.

“Å jobbe med Constructor har vært enkelt og vi er veldig fornøyde med sluttresultatet, det handler ikke bare om at Constructor skal levere lagerinnredning av god kvalitet, men det handler om å levere helheten og servicen. Det skal være enkelt og det skal være raskt å løse eventuelle problemer,” sier Odd Berntsen.

Om MECA

MECA kom til Norge i 2004, og er i dag en ledende totalleverandør på ettermarkedet for bildeler, verktøy, forbruksartikler, billakk, verkstedsutstyr, tyngre kjøretøy og smøreoljer. Dagens virksomhet baseres på en effektiv distribusjon av reservedeler og verktøy via våre 25 grossistavdelinger til profesjonelle bilverksteder og partnere over hele Norge. Fra 2012 har MECA vært en del av børsnoterte Mekonomen Group som er en av Skandinavias største aktører innen vår bransje. www.meca.no