Skip to main content

Kunde: Lyreco
Sted: Oslo, Norge
Produkter som er benyttet: Pallereol P90 og småvarereoler Hi280

Oppbevaringsbehov

Lyreco (tidligere Staples) er en ledende distributør av produkter og tjenester til arbeidsplasser. De håndterer både store og små artikler, alt fra kaffe til kontorstoler. Lyreco har et stort og moderne lager utenfor Oslo hvor de håndterer tusenvis av varer daglig. Da de flyttet dit, var det et stort behov for en leverandør som kunne levere en komplett lager og logistikkløsning. Viktige kriterier for valg av leverandør var bl.a. pris, samt lokal og rask service.  

Oppbevaringsløsning

Blant flere leverandører som ble vurdert, falt valget på Constructor, og løsningen var blant annet pallereoler P90 og småvarereoler Hi280. Disse reolsystemene kunne håndtere de tusenvis av ulike varene på en kostnadseffektiv måte. Det er viktig å kunne lagre, organisere og selvsagt identifisere de ulike artiklene med store variasjoner i størrelser, på en effektiv og rask måte. I tillegg utnyttes lagringsplassen maksimalt, noe som det er tatt hensyn til under planlegging og installasjon. Ergonomi er også viktig for vårt personale, da arbeidet innebærer både manuell plukking og automatisert plukking av varer fra maskin. "Samlet sett er vi fornøyde med sluttresultatet, som viste seg å dekke våre behov." sier Terje Ekren, Vedlikeholdssjef for Lyreco`s sentrallager.

Om Lyreco

Vår historie i Norge begynner 1. mai 1865. Da åpnet Richard Andvords papirbutikk på Stortorget i Oslo. Senere ble Andvord slått sammen med Tybring-Gjedde, flere endringer skjedde, og i 2008 ble vi Staples. I dag eies vi av Lyreco, et europeisk familieselskap med virksomhet over store deler av verden..
Hos oss får du kvalitetsvarer til gode priser, og vårt eget merke til enda bedre priser. Du finner alt innen rekvisita, utstyr og løsninger for arbeidsplassen, for å holde den ren og hygienisk og for å lagre, organisere og planlegge. I tillegg er vi opptatt av løsninger som engasjerer, motiverer og sikrer godt samarbeid. www.lyreco.com