Skip to main content

Ett moderne og nybygget lager i Halmstad, der sikkerhet, ergonomi og hållbarhet står i fokus

Kunde: Eleiko
Sted: Halmstad, Sverige
Produkter som er benyttet: Pallereoler P90, uttrekksenheter och sikkerhetstilbehør

Eleiko er ett familieid selskap, med røtter i Halmstad, som har produsert treningsutstyr siden 1957.
De har ett stort og moderne lager, der det nye anlegget er gjennomtenkt, og tilpasset deres virksomhet.

När Eleiko i slutten av 2022, flyttet inn i sitt nye lager, var alle deres viktige kriterier oppfylte; en optimal utnyttelse av lagerlokalene, samt at løsningen tilrettela for muligheten til på sikt å kunne vokse videre, innenfor samme lokaler.

Oppbevaringsløsning

Constructor Sverige AB ble valgt som leverandør av lagerinredningen, og totalt ble følgende installert
pallreoler med drøyt 6000 pallplasser, og det med en gavelhøyde på 11500 mm.

For å ivareta ergonomien, har ca 100 stk utrekksenheter blitt montert.

Ulike sikkerhetsbeskyttelser, slik som pullerter ved porter, samt drøye 30 meter med påkjøringsbeskyttelse, inngår også i leveransen, dette for å holde både en høy standard og sikkerhetsnivå.

Sluttresultatet ble ett funksjonelt, moderne, og romslig lager, med stort utviklingspotensiale.

Constructor er veldig stolte over at vi fikk levere lagerinnredningen, og vi takker for tilliten.

"Vi er veldig fornøyde med Constructor, som leverte en helhetlig løsning, der leveranse og montasje oppfylte våre høye krav.
Vår store tillit til selgeren, som har lang erfaring, og ett høyt kunnskapsnivå, var ytterligere årsaker til at vi valgte Constructor som leverandør, noe som vi med fasit i hånd, er veldig glade for", sier André Nobaek, Logistics Manager hos Eleiko.

Om Eleiko

Eleiko arbeider for å gjøre mennesker sterkere, så de kan prestere bedre – i sin sport og livet. I over 60 år har Eleiko vært verdensledende innenfor internasjonell vektløfting, styrkeløft, gym og fitness.. Styrketreningsutrustningen har blitt levert til flere enn 180 land, og sees ofte i de større mesterskapene i verden, samt i de mest velrennomerte treningsenterene. Flere enn 100 verdensrekorder har blitt satt med vekstenger fra Eleiko. Med fokus på kvalitet, innovasjon, og kundeservice, er Eleiko den ledende leverandøren av utrustning og opplæring innenfor styrke.

Eleiko har sitt hovedkontor i Halmstad samt kontor i USA, Storbritannia, Norge, Tyskland, Frankrike og Spania. For mer informasjon, besøk www.eleiko.com