Skip to main content

Constructor leverer en vinn-vinn-løsning til DF Århus

Referanse Oversikt

Kunde: Danske Fragtmænd (DF)
Sted: Århus, Danmark
Leverte produkter og tjenester: Pallereol P90, veggsystem, flyttbare kontorer

Pallereol - ConstructorBehov

Danske Fragtmænd (DF) tilbyr et nasjonalt transportsystem for daglig distribusjon av pakker og gods. DF tilbyr også fasiliteter for midlertidig lagring til andre bedrifter.

DFs logistikksenter ligger rett utenfor Århus, Danmarks nest største by. Der finner man et spesialbygd senter med sju bygninger, hvorav tre eies av DF. Totalt har de 106 000 kvadratmeter med lager, terminaler, administrasjon og et område for langgods.

Hvert lager håndterer ulike artikler, og de trengte et pallesystem som kunne romme alle typer objekter. Videre trengte de flyttbare kontorer for å oppnå en smidig drift av lageret.

DF valgte Constructor Danmark til å utforme løsningen.

Løsning

Ettersom Constructor har både pallereoler og flyttbare kontorer som standard i sin produktportefølje, kunne teamet starte arbeidet umiddelbart.

Pallereol - ConstructorPallereoler: Constructors pallereol P90 ble installert med en total høyde på 7,5 m og en total kapasitet på nesten 11 000 palleplasser. Løsningen gir mulighet for en eventuell utvidelse med et ekstra bærenivå, noe som gir plass til ytterligere 2 500 paller i fremtiden hvis det skulle bli nødvendig. Installasjonen vil da kunne romme 125 000 tonn varer..

Kontorer: Constructor leverte totalt 14 flyttbare kontorer. De ble levert til lageret som en nøkkelferdig installasjon, og kunne tas i bruk umiddelbart. De kan bygges i installasjoner med ett, to eller tre nivåer, og kan konstrueres slik at de henger fra taket eller integreres i installasjonen av et mesaningulv.

Resultatet

Kombinasjonen av pallereoler og flyttbare kontorer var en vinn-vinn-situasjon. Pallereolene gir god lagringskapasitet og kontorene gir et trygt og stille arbeidsmiljø.

Om DF

Danske Fragtmænd består av tre separate juridiske enheter: Fragtmænd Holding A/S, Danske Fragtmænd a.m.b.a. og 60 uavhengige transportselskaper. Sammen utgjør de et landsdekkende transportsystem som daglig har mer enn 1 600 kjøretøyer på veiene.