Skip to main content

Referanse Oversikt

Kunde: Danfoss
Sted: Kliplev, Danmark
Produkter: Gjennomløpsreoler

BehovGjennomløpsreoler - Constructor

Danfoss produserer teknologi som gjør det mulig for morgendagens verden å gjøre mer med mindre. Selskapet arbeider innenfor områder som klimaanlegg, kjøling av mat og energiforsyning til mobile maskiner.

Med deres høye omsetningshastighet kreves det hele tiden rask og fullstendig tilgang til varene for å sikre rask plukking og utsending i forbindelse med hasteleveranser.

 

Løsning

Constructors gjennomløpsreoler (i andre sammenhenger kalt Pallet Live Storage) var akkurat det som skulle til. Innkommende gods på paller kan nå håndteres separat fra det som må sorteres eller pakkes om – de lastes inn i gjennomløpssystemet på gulvnivå. 

Det øverste nivået brukes til tomgods som skal brukes til registrering av innkommende varer.

Danfoss Pallet FlowDanfoss-teamet er nå sikret at varer med samme ankomstdato grupperes i egne baner og er tydelig merket, med paller som ruller fremover mot plukkposisjonen i systemet.

Denne løsningen har fjernet behovet for å kjøre med truck i dette området, noe som gir god sikkerhet for personalet og gjør at operatørene ikke trenger å gå rundt ved plukking.

Resultatet

"Gangene mellom rullebanene gjør at alle pallene er fullt tilgjengelige hele tiden. Dette er veldig viktig når vi har hasteforespørsler fra produksjonen. Tidligere brukte vi mye tid på å finne riktig pall på lageret, men nå kan vi starte med å sjekke pallesystemet."
Jannik Hollander Jensen

Om Danfoss

Danfoss Group er en global produsent av produkter og tjenester innenfor områder som kjøling av mat, klimaanlegg, oppvarming av bygninger, styring av elektriske motorer, kompressorer, drivsystemer og energiforsyning til mobile maskiner.

http://www.danfoss.com