Skip to main content

Dexion leverer for Cordes & Graefe

Referanse Oversikt

Kunde: Cordes & Graefe
Sted: Tyskland
Produkter: Pallereol P90, MOVO og småvarereol Hi280 i flere nivåer, Mesanin, Reol for kabeltromler

Behov

Cordes & Graefe (C&G) er en grossist og leverandør innenfor byggteknikk som utfører JIT-leveranser til byggeplasser over hele Tyskland. De tilbyr to leveranser per dag og har 65 lastebiler som transporterer varene hver dag.

I tillegg til leveransene tilbyr de også bestilling døgnet rundt alle dager via servicebutikken GC ONLINEPLUS, og henting døgnet rundt gjennom sine ABEX-butikker.

Cordes & Graefe, Germany

C&G har stort fokus på sine egne høye standarder for kundeservice, og hadde behov for et lager som ville gjøre det mulig for dem å fortsette å oppfylle disse og ha den fleksibiliteten som kundene deres er avhengige av.

C&Gs styrende prinsipper er å alltid være svært nær kunden, å være effektiv, kompetent og pålitelig. Ved å tilby sine tjenester 24 timer i døgnet 365 dager i året, vil de alltid kunne reagere på kortest mulig tid.

Ettersom Dexion har en lignende forretningsmodell når det gjelder kundebehandling, var det logisk for C&G å velge dem.

Løsning

Dexion-teamet begynte med å se på den beste løsningen for å oppbevare hver av de 40 000 artiklene som C&G lagerfører. Ettersom disse kan variere i størrelse fra små detaljer til gods på lastepaller og komplette VVS-systemer, var svaret å tilby en rekke løsninger som sammen fungerte som en helhetsløsning.

cordes & graefe

  • Til håndtering av småvarer ble det installert 5 700 småvarereoler HI280 i flere nivåer, noe som dekket et areal på imponerende 720 m².
  • Et nytt mesaningulv supplerte den første mesaninløsningen, som var beregnet kun for innkommende gods og dekket ytterligere 221 m².
  • Nesten 28 000 palleplasser ble installert med pallereol P90, noe som ga den perfekte løsningen for den omfattende produktporteføljen de lagerfører.
  • En reol for kabeltromler som kan ta opptil 499 kabeltromler.
  • For lengre varer ble det installert to MOVO-blokker, inkludert 26 vogner.

 

Resultatet

Dette imponerende lageret på 26 000 m² har nå en spesialtilpasset, fremtidsrettet løsning som sparer plass, gir tilgang til alle de 40 000 lagerførte artiklene, sikrer en rask og problemfri prosess for ordreplukking, og som lett kan utvides i mange år fremover.

"Denne varierte lagerløsningen som Dexion har levert oss, gjør det mulig for oss å håndtere opptil 65 lastebiler per dag og utføre JIT-leveranser direkte til byggeplasser over hele Tyskland. I tillegg har Dexion gitt oss muligheten til å tilby en hent-selv-tjeneste via ABEX-butikkene, noe som var viktig for oss og som har vist seg å være en stor suksess."
Jürgen Gill, lagersjef, C&G.

cordes & graefe, germany

Om C&G

Cordes & Graefe Osnabrück KG er en del av GC-gruppen, et familiedrevet grossistfirma og leverandør innenfor byggteknikk.

I over 35 år har Cordes & Graefe Osnabrück KG levert grossisttjenester til bygg- og anleggsbransjen, og har spesialisert seg på områdene varme, el, ventilasjon, klimaanlegg, takkonstruksjone,r samt VVS og sanitæranlegg i hele Nord-Tyskland.

Produktsortimentet omfatter over to millioner artikler som kjøpes inn fra de beste produsentene i verden.