Skip to main content

Constructor gjør livet enklere for Coloplasts kunder i Norden

Referanse Oversikt

Kunde: Coloplast
Sted: Göteborg
Produkter: Mesaninsystem, pallereoler og tilbehør

 

Mesaninsystem - ConstructorBehov

Coloplast setter sin ære i å tilby produkter som gjør livet enklere for kundene. Da de skulle innrede sin nye distribusjonssentral, ønsket de en leverandør som kunne gjøre livet enklere for alle involverte.

På grunn av produktenes intime og personlige karakter, er eksepsjonell kundeservice svært viktig for selskapet. Dette er en av grunnene til at selskapet valgte Göteborg som distribusjonssentral for sine svenske, finske og norske kunder.

Plasseringen gjorde det mulig for dem å fortsette å tilby kundene levering neste dag ved bestillinger som ble lagt inn senest kl. 14.00. Dette servicenivået gjorde at de hadde det ekstremt travelt i ettermiddagstimene. De trengte en løsning som gjorde det mulig for dem å håndtere etterspørselen.

Løsning

Constructors team har bred erfaring med å tilby løsninger som fungerer både i generelle situasjoner og på mer spesialiserte områder, f.eks. medisinsk og farmasøytisk produksjon. I mange tilfeller må disse produsentene oppfylle strengere krav til lagring for å sikre at kvaliteten på produktene deres ikke svekkes.

Gjennomløpsbaner - Constructor

Ettersom Coloplasts utvalg av medisinske produkter produseres på selskapets øvrige anlegg, var det primære behovet for distribusjonssentralen et effektivt og raskt system for lagring og henting av det store antallet små produkter de lagerfører.

Constructor foreslo en stor mesaninkonstruksjon på 1800 m². Dette ble akseptert, og installasjonen kunne begynne. Begge nivåene i mesaninkonstruksjonen er utstyrt med gjennomløpsbaner i pallereolene. Palleplassene på øverste nivå brukes til oppbevaring av lette artikler, mens de tyngre oppbevares på gulvplan.

Mesanin er perfekt for å utnytte lagerlokalet optimalt, både horisontalt og vertikalt.

  • Mesaningulvet gir ekstra plass og kan bygges opp med veggsystemer for å skape
  • kontorplasser.
  • Gittergulv og nettingvegger beskytter de som arbeider.
  • Tilbehør som f.eks. oppbevaringsskap og skuffeseksjoner, gir sikker lagring.

coloplast se

Resultatet

“Med mesaninkonstruksjonen utnytter vi plassen fullt ut i to nivåer. Dessuten trenger vi ikke like mye utstyr, det er enklere å endre layouten, og så har vi bare behov for en gaffeltruck og et par håndtrucker."
Ralf Hönig, Lagersjef, Coloplast 

Om Coloplast

Coloplast har hovedkontor i Humlebæk, Danmark. Det er en global virksomhet med over 10 000 ansatte, som utvikler produkter og tjenester som gjør livet enklere for personer med intime og sensitive medisinske tilstander. Virksomhetsområdene omfatter stomi, inkontinens, urologi, hudpleie og sårbehandling.

www.coloplast.com