Skip to main content

Constructor øker lagerkapasiteten for dekk hos Bekö Bil

Referanse Oversikt

Kunde: Bekö Bil (eies i dag av Svenska Bil)
Sted: Göteborg, Bekö Bil, Sverige
Produkter: Stående dekkoppbevaring i mobile dekkreoler.

Behov

På grunn av nye lovbestemmelser må alle biler i Sverige ha to sett med dekk, ett for sommeren og ett for vinteren. Dette har skapt en enorm etterspørsel etter lagring, og fikk bilforhandleren Bekö Bil til å bestemme seg for å investere i et nytt og moderne dekkverksted.

Selskapet har plassert dekkverkstedet i et eget nybygg som er knyttet til hovedverkstedet. Men fordi de hadde begrenset plass, ønsket de å finne den beste måten å optimalisere kapasiteten på.

Bekö og Constructor har jobbet sammen tidligere og samarbeider fortsatt, så Constructor var det naturlige valget også for dette prosjektet.

Mobile dekkreoler - Constructor

Løsning

Den begrensede plassen og det enorme lagringsbehovet gjorde at Constructors mobile dekkreoler var svaret.

Mobile dekkreoler øker lagringskapasiteten vesentlig sammenlignet med tradisjonelle metoder, og passer perfekt når gulvarealet er begrenset eller m²-prisene er høye.

Basert på den mobile småvarereolen HI280 kan de monteres på et eksisterende gulv, noe som gjør det til et enkelt og kostnadseffektivt alternativ.

Andre fordeler er:

  • Elektronisk eller manuelt drivsystem
  • Kompakt lagring
  • Rask tilgang
  • Skalerbart opp til svært store installasjoner

På Bekö-verkstedet hadde man 120 m² til rådighet, noe som var tilstrekkelig til 7 mobile reoler med en lengde på 10 meter hver, pluss en stasjonær dekkreolenhet. Dette ga en total kapasitet på mellom 3 780 og 4 800 dekk (avhengig av dekkstørrelse) i 7 nivåer.

Resultatet

“Constructor har omfattende erfaring fra arbeid med spesialiserte prosjekter som dette. Det har fått dem til å utvikle et skreddersydd system for dekkoppbevaring som, etter tilpasning til Bekös spesifikke krav, passet perfekt. Anlegget gjør det mulig å oppbevare 40 dekk/m², noe som er svært effektivt.”

Om BEKÖ Bil

Bekö Bil var en ledende bilforhandler i Göteborg for mange store merkenavn som Saab, Chevrolet, Opel og Subaru, og eies nå av Svenska Bil.