Skip to main content

Jakten på det gode lageret

Jakten på den gode reolløsningen til Lerums nye fryselager i Kaupanger er avsluttet.

Etter mange sonderinger ble det valgt en shuttle-løsning til det nye råvarelageret. Shuttlene har ingen problemer med å arbeide i minus 22oC og gir Lerum en langt høyere kapasitet og fleksibilitet enn den tidligere blokklagringen.

Shuttle - Constructor Norge ASEn shuttle er en fjernstyrt vogn som benyttes i dypstablingsreoler. Den transporterer paller horisontalt i løpet og frem til enden, hvor de kan plukkes opp av en truck. Dermed elimineres problemene med konvensjonell dypstabling som krever at trucken må kunne kjøre inn i første nivå for å plukke paller fra høyere nivåer. 

Shuttleanlegget til Lerum er levert av Constructor Norge og består av 2256 paller, fordelt på fire høyder og med syv til elleve paller i dybden. Løsningen benyttes på et fryselager for råvarer der to shuttler opererer i en temperatur på minus 22 grader.

Mer informasjon om Constructor's Shuttleanlegg til Lerum finner du her.

Aktuelle nyheter
 • 11460
  24.08.2021

  Salgssupport

  Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma, der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.
 • 11113
  17.08.2021

  Behov for å lagre lange, tunge produkter? Det kan du gjøre på denne måten...

  Kjernen i et lagerstyringssystem er å forstå kravene til produktene som må lagres, og å investere i utstyr for å møte disse behovene samtidig som lagerkapasiteten optimaliseres.
 • 11375
  06.07.2021

  Sommer i sikte!

  Constructor har som vanlig høysesong i sommerperioden, da mange bedrifter har mindre aktivitet på lageret, og passer på å gjennomføre ombygginger og nye installasjoner. Vi kommer til å ha support, service og montasjeteam gående hele sommeren igjennom.
Siste nytt