Skip to main content

Jakten på det gode lageret

Jakten på den gode reolløsningen til Lerums nye fryselager i Kaupanger er avsluttet.

Etter mange sonderinger ble det valgt en shuttle-løsning til det nye råvarelageret. Shuttlene har ingen problemer med å arbeide i minus 22oC og gir Lerum en langt høyere kapasitet og fleksibilitet enn den tidligere blokklagringen.

Shuttle - Constructor Norge ASEn shuttle er en fjernstyrt vogn som benyttes i dypstablingsreoler. Den transporterer paller horisontalt i løpet og frem til enden, hvor de kan plukkes opp av en truck. Dermed elimineres problemene med konvensjonell dypstabling som krever at trucken må kunne kjøre inn i første nivå for å plukke paller fra høyere nivåer. 

Shuttleanlegget til Lerum er levert av Constructor Norge og består av 2256 paller, fordelt på fire høyder og med syv til elleve paller i dybden. Løsningen benyttes på et fryselager for råvarer der to shuttler opererer i en temperatur på minus 22 grader.

Mer informasjon om Constructor's Shuttleanlegg til Lerum finner du her.

Aktuelle nyheter
 • 14139
  13.05.2024

  Gruppe Bærekraftsrapport 2023

  Vi er glade for å presentere vår årlige Bærekraftsrapport 2023, som dokumenterer Gruppens omfattende fremgang og prestasjoner innen bærekraftig utvikling. Rapporten understreker vårt vedvarende engasjement for miljøvern, samfunnsansvar og bedriftsstyring.
 • 13995
  18.04.2024

  LogiMAT 2024: A Retrospective for Dexion

  The LogiMAT 2024 proved to be a resounding success for Dexion. With a record-breaking 67,420 professional visitors, the exhibition surpassed expectations.
 • 13208
  28.03.2023

  5 fordeler med mesanin

  En utmerket løsning for å maksimere volumet på lageret ditt er mesaniner, en kostnadseffektiv måte å benytte seg av høyden på bygningen, samt skape mer tilgjengelig gulvplass.
Siste nytt