Skip to main content

Ny CEO for Gonvarri Material Handling 2021

Sergio Rodriguez blir ny CEO for Gonvarri Material Handling (GMH) fra og med 1. januar 2021. Frank Pohl, som har ledet GMH de siste 6 årene, blir pensjonist i slutten av 2020.

Frank Pohl

Sergio Rodriguez

Sergio Rodriguez er en ingeniør fra Spania, som har en doktorgrad i elektronisk / elektroteknikk & datateknikk, samt mastergrad i bedriftsledelse. Sergio startet sin karriere innen Process Research Engineering på ArcelorMittal og har vært i Gonvarri Industries de siste 10 årene i fosrkjellige ledende stillinger, inklusive kommersiell virksomhet. Siden 2017 har han arbeidet som GM for Gonvarri Industries Automotive Business Unit i Sentraleuropa.

Josu Calvo - CEO for Gonvarri Industries – sier at ”Sergios lidenskap, engasjement og innovative holdning, sammen med hans pålitelige og takknemmelige lederstil, kommer vårt personale, våre kunder og partnere til gode, og han kommer til å fortsette GMH’ s fremgangsrike reise. I de siste årene har GMH, under Franks ledelse, blitt en ledende europeisk leverandør av materialhåndteringsløsninger for manuelle og helautomatiske lager.”

Frank kommer til å bli i konsernet som konsulent de nærmeste 12 til 18 måndene for å lette, støtte og lede den nye forretningsenheten System Partners, som utelukkende støtter GMH-virksomheten med Systemintegrasjoner, som tilbyr lagerautomatiserte løsninger.

Om Gonvarri Material Handling

Gonvarri Material Handling (GMH) er en ledende leverandør av industrielle oppbevaringssystemer, fra pallereoler og småvarereoler til automatiserte lagringsløsninger. Konsernet markedsføres i hele Europa under varemerkene Constructor, Kasten, Dexion, Stålteknik og Kredit.

Med en omsetning på 200 millioner Euro år 2019, over 1200 ansatte og moderne produksjonsanlegg strategisk plassert på de viktigste markedene i Russland, Romania, Finland, Sverige, Tsjekkia og Tyskland, er vi ledende innen lagerinnredning.

Konsernet har en sterk lokal nærhet i hele Europa, samt et salgsnettverk i den øvrige verden inklusiv Afrika, Midt-Østen, Nord- og Sør-Amerika.

Aktuelle nyheter
 • 11460
  24.08.2021

  Salgssupport

  Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma, der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.
 • 11113
  17.08.2021

  Behov for å lagre lange, tunge produkter? Det kan du gjøre på denne måten...

  Kjernen i et lagerstyringssystem er å forstå kravene til produktene som må lagres, og å investere i utstyr for å møte disse behovene samtidig som lagerkapasiteten optimaliseres.
 • 11375
  06.07.2021

  Sommer i sikte!

  Constructor har som vanlig høysesong i sommerperioden, da mange bedrifter har mindre aktivitet på lageret, og passer på å gjennomføre ombygginger og nye installasjoner. Vi kommer til å ha support, service og montasjeteam gående hele sommeren igjennom.
Siste nytt