Skip to main content

Kundeinformasjon vedr COVID-19

COVID-19

Spredningen av det nye koronaviruset, COVID-19, påvirker oss globalt på tvers av arbeidsprosesser, og på måter som er vanskelige å bearbeide og vurdere.

Vi overvåker daglig situasjonen nøye med tanke på innvirkning på forsyningskjeden, for å sikre at driften utføres på en sikker og ordentlig måte.

Constructor Norge overvåker og følger alle retningslinjer som er satt av myndighetene i de land vi opererer i, enten det er knyttet til generell hygiene eller til reisebegrensninger.

Vi forplikter oss til å ta godt vare på våre ansatte og kunder, så de kan føle seg trygge.

For øyeblikket opplever vi ingen store begrensninger i våre fabrikker som kan påvirke leveranser av produkter og installasjoner til våre kunder.

Denne informasjonen vil bli oppdatert regelmessig, og på kort varsel, dersom vi får melding om en endring som kan påvirke vår normale drift.

Har du behov for ytterligere informasjon, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kristian Nodeland
Adm. direktør / Managing director
Constructor Norge AS

 

Aktuelle nyheter
 • 14139
  13.05.2024

  Gruppe Bærekraftsrapport 2023

  Vi er glade for å presentere vår årlige Bærekraftsrapport 2023, som dokumenterer Gruppens omfattende fremgang og prestasjoner innen bærekraftig utvikling. Rapporten understreker vårt vedvarende engasjement for miljøvern, samfunnsansvar og bedriftsstyring.
 • 13995
  18.04.2024

  LogiMAT 2024: A Retrospective for Dexion

  The LogiMAT 2024 proved to be a resounding success for Dexion. With a record-breaking 67,420 professional visitors, the exhibition surpassed expectations.
 • 13208
  28.03.2023

  5 fordeler med mesanin

  En utmerket løsning for å maksimere volumet på lageret ditt er mesaniner, en kostnadseffektiv måte å benytte seg av høyden på bygningen, samt skape mer tilgjengelig gulvplass.
Siste nytt