Skip to main content

Kundeinformasjon vedr COVID-19

COVID-19

Spredningen av det nye koronaviruset, COVID-19, påvirker oss globalt på tvers av arbeidsprosesser, og på måter som er vanskelige å bearbeide og vurdere.

Vi overvåker daglig situasjonen nøye med tanke på innvirkning på forsyningskjeden, for å sikre at driften utføres på en sikker og ordentlig måte.

Constructor Norge overvåker og følger alle retningslinjer som er satt av myndighetene i de land vi opererer i, enten det er knyttet til generell hygiene eller til reisebegrensninger.

Vi forplikter oss til å ta godt vare på våre ansatte og kunder, så de kan føle seg trygge.

For øyeblikket opplever vi ingen store begrensninger i våre fabrikker som kan påvirke leveranser av produkter og installasjoner til våre kunder.

Denne informasjonen vil bli oppdatert regelmessig, og på kort varsel, dersom vi får melding om en endring som kan påvirke vår normale drift.

Har du behov for ytterligere informasjon, så ikke nøl med å ta kontakt med oss.

Kristian Nodeland
Adm. direktør / Managing director
Constructor Norge AS

 

Aktuelle nyheter
 • 11460
  24.08.2021

  Salgssupport

  Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma, der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.
 • 11113
  17.08.2021

  Behov for å lagre lange, tunge produkter? Det kan du gjøre på denne måten...

  Kjernen i et lagerstyringssystem er å forstå kravene til produktene som må lagres, og å investere i utstyr for å møte disse behovene samtidig som lagerkapasiteten optimaliseres.
 • 11375
  06.07.2021

  Sommer i sikte!

  Constructor har som vanlig høysesong i sommerperioden, da mange bedrifter har mindre aktivitet på lageret, og passer på å gjennomføre ombygginger og nye installasjoner. Vi kommer til å ha support, service og montasjeteam gående hele sommeren igjennom.
Siste nytt