Skip to main content

Gonvarri Material Handling AS kjøper Canrena System AB

Gonvarri - Canrena - Constructor Sverige AB

Under utviklingen av Gonvarri Material Handling (GMH) sin strategiske plan for kommende år, er ytterligere en svensk bedrift blitt innlemmet i GMH-familien.

I begynnelsen av desember 2018 ble det offentliggjort at Canrena System AB var innlemmet i Constructor Sverige AB og skulle bli en del av regionen GMH Nordic, ledet av Leif Larsson.

Canrena System AB, eller Stålteknik som selskapet het tidligere, har historisk sett hatt en sterk relasjon til Constructor i Skandinavia. Canrena System AB har, i mange år, vært en pålitelig underleverandør til Constructor, og bedriften har også vært dypt involvert i Constructors utvikling av nye lagerprodukter.

Canrena System AB kommer fortsatt til å drives som et eget firma innen Gonvarri Material Handling AS, og Niklas Bäckström er ansatt som ny administrerende direktør i selskapet.

”Dette er en god avtale for begge parter, og kommer til å styrke Constructors posisjon på det svenske markedet, og vil også sikre produksjon til Canrena. Canrenas høykvalitets produkter kommer også til å bidra til økt salg i de fleste av GMHs konsernland.”

Leif Larsson VD, Constructor Sverige AB & Regional Sales Manager Nordic, Gonvarri Material Handling AS.

 

Om Gonvarri Material Handling AS

I januar 2018 kjøpte spanske Gonvarri Steel Services konsernet Constructor Group AS, og konsernet Gonvarri Material Handling AS (GMH) ble dannet. GMH er i dag en ledende leverandør av oppbevarings- og materialhåndteringsløsninger, og i konsernet inngår de veletablerte varemerkene Constructor, Dexion og Kasten.

Gonvarri Steel Services har hovedkontor i Madrid, og har 36 fabrikker i 17 land over hele verden.  År 2017 genererte dette inntekter på nesten 3 milliarder euro. 

Mer informasjon om Gonvarri finnes på: www.gonvarri-mh.com

Aktuelle nyheter
 • 14139
  13.05.2024

  Gruppe Bærekraftsrapport 2023

  Vi er glade for å presentere vår årlige Bærekraftsrapport 2023, som dokumenterer Gruppens omfattende fremgang og prestasjoner innen bærekraftig utvikling. Rapporten understreker vårt vedvarende engasjement for miljøvern, samfunnsansvar og bedriftsstyring.
 • 13995
  18.04.2024

  LogiMAT 2024: A Retrospective for Dexion

  The LogiMAT 2024 proved to be a resounding success for Dexion. With a record-breaking 67,420 professional visitors, the exhibition surpassed expectations.
 • 13208
  28.03.2023

  5 fordeler med mesanin

  En utmerket løsning for å maksimere volumet på lageret ditt er mesaniner, en kostnadseffektiv måte å benytte seg av høyden på bygningen, samt skape mer tilgjengelig gulvplass.
Siste nytt