Skip to main content

Constructor Norge AS søker ny selger i Bergen

Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.

Som selger i Constructor Norge AS er du delaktig i salgsarbeid, kartlegging, tilbud, avtale og gjennomføring av kundebesøk, oppfølging av kunder og rapportering.

Din profil:

Vi søker Deg som trives med å arbeide selvstendig og med å gjennomføre hele salgsprosessen. Som person er du resultatorientert med god evne til en effektiv og betroende måte, skape nye og utvikle eksisterende forretningsrelasjoner.

Du kommer til å arbeide mot produksjon, industri og bedrifter som er rettet mot lager og distribusjon, der du tilbyr hele vårt produktsortiment, både helhets- og spesialløsninger.

Vi søker Deg som:

 • Ønsker å opprettholde og utvikle samarbeidet med eksisterende kunder
 • Er ivrig etter å utvide kundegrunnlaget
 • Har arbeidserfaring som selger mot produksjonsbedrifter og/eller fra bransjer med lagring- og logistikkløsninger
 • Er sosial, har god kommunikasjonsevne, er selvstendig og opptatt av å skape gode resultater
 • Snakker og skriver flytende norsk og har gode kunnskaper i engelsk

Vi bruker Microsofts Dynamics som CRM system og kunnskaper i dette systemet er ønskelig, men ikke noe krav, og selvsagt får du god opplæring når du begynner hos oss.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en interessant og selvstendig stilling med tekniske og faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser og hyggelige kolleger. Gode muligheter til personlig utvikling og opplæring. 
Stillingen innebærer noen reiser med utgangspunkt Bergen

Om du er interessert i stillingen ta kontakt med Kristian Nodelandpå telefon : +47 918 20 087 eller på mail: kristian.nodeland@constructor.no    

Søknad sendes til: kristian.nodeland@constructor.no
Søknadsfrist: 28.02.2019

Aktuelle nyheter
 • 7794
  30.06.2019

  Sommeren står for døren med late dager og ferietid

  Vi kommer til å ha support, service og montasjeteam i gang hele sommeren. Har dere behov for å komme i kontakt med oss, finner dere vår kontaktinformasjon her.
 • 7661
  10.05.2019

  Testlaboratorium

  For å sikre at våre produkter forblir er sterkt og solid pallereolvalg for mange tusen kunder, blir de testet på hvert trinn i prosessen – fra den innledende formgivningen av profilene og materialene som brukes, til utformingen av og beregningene for den spesifikke installasjonen.
Siste nytt