Skip to main content

Constructor Norge AS søker ny selger i Bergen

Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.

Som selger i Constructor Norge AS er du delaktig i salgsarbeid, kartlegging, tilbud, avtale og gjennomføring av kundebesøk, oppfølging av kunder og rapportering.

Din profil:

Vi søker Deg som trives med å arbeide selvstendig og med å gjennomføre hele salgsprosessen. Som person er du resultatorientert med god evne til en effektiv og betroende måte, skape nye og utvikle eksisterende forretningsrelasjoner.

Du kommer til å arbeide mot produksjon, industri og bedrifter som er rettet mot lager og distribusjon, der du tilbyr hele vårt produktsortiment, både helhets- og spesialløsninger.

Vi søker Deg som:

 • Ønsker å opprettholde og utvikle samarbeidet med eksisterende kunder
 • Er ivrig etter å utvide kundegrunnlaget
 • Har arbeidserfaring som selger mot produksjonsbedrifter og/eller fra bransjer med lagring- og logistikkløsninger
 • Er sosial, har god kommunikasjonsevne, er selvstendig og opptatt av å skape gode resultater
 • Snakker og skriver flytende norsk og har gode kunnskaper i engelsk

Vi bruker Microsofts Dynamics som CRM system og kunnskaper i dette systemet er ønskelig, men ikke noe krav, og selvsagt får du god opplæring når du begynner hos oss.

Vi kan tilby:

Vi kan tilby en interessant og selvstendig stilling med tekniske og faglige utfordringer, konkurransedyktige betingelser og hyggelige kolleger. Gode muligheter til personlig utvikling og opplæring. 
Stillingen innebærer noen reiser med utgangspunkt Bergen

Om du er interessert i stillingen ta kontakt med Kristian Nodelandpå telefon : +47 918 20 087 eller på mail: kristian.nodeland@constructor.no    

Søknad sendes til: kristian.nodeland@constructor.no
Søknadsfrist: 28.02.2019

Aktuelle nyheter
 • 14139
  13.05.2024

  Gruppe Bærekraftsrapport 2023

  Vi er glade for å presentere vår årlige Bærekraftsrapport 2023, som dokumenterer Gruppens omfattende fremgang og prestasjoner innen bærekraftig utvikling. Rapporten understreker vårt vedvarende engasjement for miljøvern, samfunnsansvar og bedriftsstyring.
 • 13995
  18.04.2024

  LogiMAT 2024: A Retrospective for Dexion

  The LogiMAT 2024 proved to be a resounding success for Dexion. With a record-breaking 67,420 professional visitors, the exhibition surpassed expectations.
 • 13208
  28.03.2023

  5 fordeler med mesanin

  En utmerket løsning for å maksimere volumet på lageret ditt er mesaniner, en kostnadseffektiv måte å benytte seg av høyden på bygningen, samt skape mer tilgjengelig gulvplass.
Siste nytt