Skip to main content

Nytt navn for å styrke posisjonen som den ledende leverandøren av lagerinnredning

I januar 2018 fullførte Gonvarri Steel Services kjøpet av Constructor Group A/S.

Gonvarri Material HandlingKonsernets navn har endret seg til Gonvarri Material Handling (GMH). GMH kommer til å fortsette å operere under de veletablerte varemerkene Constructor, Dexion og Kasten i Europa og resten av verden. Dette inkluderer Constructor Norge AS.

Det nye eierskapet styrker ytterligere konsernet som en ledende leverandør av oppbevaring og logistikkløsninger, gjennom å tilføre ytterligere kompetanse og ressurser for fortsatt vekst og utvikling av konsernet.

Gonvarri Steel Services har sitt hovedkontor i Madrid og har 36 fabrikker verden over i 17 forskjellige land. I 2017 genererte selskapet inntekter på nesten 3 milliarder euro.

” Jeg ser bare fordeler med å få en industriell eier som Gonvarri, både for våre kunder og oss som selskap”, sier Kristian Nodeland, Administrerende direktør, Constructor Norge AS.

Om Gonvarri Materialhantering

 • Gonvarri Materialhantering består av Constructor, Kasten och Dexion och är en av Europas ledande tillverkare av förvaringslösningar.
 • Gonvarri Material Handling-gruppen har en stark och rik historia med århundraden av kunskap som ger kunderna tillgång till ett globalt nätverk av lagringskompetens och erfarenhet.
 • Med täckning över stora delar av världen har koncernen hjälpt några av världens ledande varumärken och banbrytande små och medelstora företag.
 • Det syftar till att stödja kunder och partners med lagringsplanering, installation och pågående service och support.
 • För ytterligare information besök www.gonvarri-mh.com
Aktuelle nyheter
 • 11460
  24.08.2021

  Salgssupport

  Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma, der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.
 • 11113
  17.08.2021

  Behov for å lagre lange, tunge produkter? Det kan du gjøre på denne måten...

  Kjernen i et lagerstyringssystem er å forstå kravene til produktene som må lagres, og å investere i utstyr for å møte disse behovene samtidig som lagerkapasiteten optimaliseres.
 • 11375
  06.07.2021

  Sommer i sikte!

  Constructor har som vanlig høysesong i sommerperioden, da mange bedrifter har mindre aktivitet på lageret, og passer på å gjennomføre ombygginger og nye installasjoner. Vi kommer til å ha support, service og montasjeteam gående hele sommeren igjennom.
Siste nytt