Skip to main content

Nytt navn for å styrke posisjonen som den ledende leverandøren av lagerinnredning

I januar 2018 fullførte Gonvarri Steel Services kjøpet av Constructor Group A/S.

Gonvarri Material HandlingKonsernets navn har endret seg til Gonvarri Material Handling (GMH). GMH kommer til å fortsette å operere under de veletablerte varemerkene Constructor, Dexion og Kasten i Europa og resten av verden. Dette inkluderer Constructor Norge AS.

Det nye eierskapet styrker ytterligere konsernet som en ledende leverandør av oppbevaring og logistikkløsninger, gjennom å tilføre ytterligere kompetanse og ressurser for fortsatt vekst og utvikling av konsernet.

Gonvarri Steel Services har sitt hovedkontor i Madrid og har 36 fabrikker verden over i 17 forskjellige land. I 2017 genererte selskapet inntekter på nesten 3 milliarder euro.

” Jeg ser bare fordeler med å få en industriell eier som Gonvarri, både for våre kunder og oss som selskap”, sier Kristian Nodeland, Administrerende direktør, Constructor Norge AS.

Om Gonvarri Materialhantering

 • Gonvarri Materialhantering består av Constructor, Kasten och Dexion och är en av Europas ledande tillverkare av förvaringslösningar.
 • Gonvarri Material Handling-gruppen har en stark och rik historia med århundraden av kunskap som ger kunderna tillgång till ett globalt nätverk av lagringskompetens och erfarenhet.
 • Med täckning över stora delar av världen har koncernen hjälpt några av världens ledande varumärken och banbrytande små och medelstora företag.
 • Det syftar till att stödja kunder och partners med lagringsplanering, installation och pågående service och support.
 • För ytterligare information besök www.gonvarri-mh.com
Aktuelle nyheter
 • 14139
  13.05.2024

  Gruppe Bærekraftsrapport 2023

  Vi er glade for å presentere vår årlige Bærekraftsrapport 2023, som dokumenterer Gruppens omfattende fremgang og prestasjoner innen bærekraftig utvikling. Rapporten understreker vårt vedvarende engasjement for miljøvern, samfunnsansvar og bedriftsstyring.
 • 13995
  18.04.2024

  LogiMAT 2024: A Retrospective for Dexion

  The LogiMAT 2024 proved to be a resounding success for Dexion. With a record-breaking 67,420 professional visitors, the exhibition surpassed expectations.
 • 13208
  28.03.2023

  5 fordeler med mesanin

  En utmerket løsning for å maksimere volumet på lageret ditt er mesaniner, en kostnadseffektiv måte å benytte seg av høyden på bygningen, samt skape mer tilgjengelig gulvplass.
Siste nytt