Skip to main content

Nytt navn for å styrke posisjonen som den ledende leverandøren av lagerinnredning

I januar 2018 fullførte Gonvarri Steel Services kjøpet av Constructor Group A/S.

Gonvarri Material HandlingKonsernets navn har endret seg til Gonvarri Material Handling (GMH). GMH kommer til å fortsette å operere under de veletablerte varemerkene Constructor, Dexion og Kasten i Europa og resten av verden. Dette inkluderer Constructor Norge AS.

Det nye eierskapet styrker ytterligere konsernet som en ledende leverandør av oppbevaring og logistikkløsninger, gjennom å tilføre ytterligere kompetanse og ressurser for fortsatt vekst og utvikling av konsernet.

Gonvarri Steel Services har sitt hovedkontor i Madrid og har 36 fabrikker verden over i 17 forskjellige land. I 2017 genererte selskapet inntekter på nesten 3 milliarder euro.

” Jeg ser bare fordeler med å få en industriell eier som Gonvarri, både for våre kunder og oss som selskap”, sier Kristian Nodeland, Administrerende direktør, Constructor Norge AS.

Om Gonvarri Materialhantering

  • Gonvarri Materialhantering består av Constructor, Kasten och Dexion och är en av Europas ledande tillverkare av förvaringslösningar.
  • Gonvarri Material Handling-gruppen har en stark och rik historia med århundraden av kunskap som ger kunderna tillgång till ett globalt nätverk av lagringskompetens och erfarenhet.
  • Med täckning över stora delar av världen har koncernen hjälpt några av världens ledande varumärken och banbrytande små och medelstora företag.
  • Det syftar till att stödja kunder och partners med lagringsplanering, installation och pågående service och support.
  • För ytterligare information besök www.gonvarri-mh.com
Aktuelle nyheter
Siste nytt