Skip to main content

Ny samarbeidsavtale mellom TRILOGIQ og Constructor Norge AS

TRILOGIQ og Constructor har inngått en eksklusiv distribusjons- og samarbeidsavtale for distribusjon av GRAPHIT og LEAN TEK i Sverige og Norge.

Constructor har lenge vært en stor leverandør av oppbevarings- og logistikkløsninger til industri og handel, men er også ledende innen stasjonære og mobile oppbevaringsløsninger tilpasset LEAN-konseptet. 

TRILOGIQ

TRILOGIQ ble etablert i Paris i 1992, og startet med å utforme og produsere modulbaserte system tilpasset bilindustrien. I dag leverer TRILOGIQ sine produkter og system til produksjonsbedrifter innen en rekke forskjellige industrisektorer.

Uansett industrisektor, så innebærer dette samarbeidet at alle kunder kommer til å dra fordeler av ekspertisen i begge firmaer innen LEAN-løsninger.

En jevn flyt av materiale og komponenter er fremgangsfaktorer.

Uavhengig av hvilken bransje du jobber i, så har LEAN-konseptet vist veien til bedre kvalitet, lavere kostnader og kortere ledetider. Samlebåndsprinsippet innen industrien er sterkt påvirket av dette tankesettet, men konseptet er kompatibelt for alle industrier.

Toyota begynte sin utvikling etter andre verdenskrig, og har gjennom årene blitt normsettende for hvordan produkter skal produseres mest mulig ressurssparende.

Constructor har gjennom mange år arbeidet fram en rekke fleksible lagerløsninger som forbedrer produksjonsprosesser, da vi vet at behovet for effektive lagerløsninger er en stor utfordring uansett om du er en produsent innen bil-, verksted- eller matvareindustrien.

Oppdag oppbevaringsløsninger som forbedrer din bedrift.

Når materialer og gods må lagres økonomisk eller flyttes med et minimum av anstrengelser, gir TRILOGIQ en optimal løsning med sine allsidige produkter som er enkle å tilpasse. De modulære systemene kan benyttes for å skape oppbevaringsenheter for nesten alle typer applikasjoner og miljøer.

Når bedriftens prosesser forandres, kan eksisterende moduler raskt og enkelt justeres, i de fleste tilfeller bare med en enkel nøkkel. Det er kun fantasien som setter stopp for bruksområde og muligheter.

For mer informasjon om TRILOGIQ sine produkter og våre LEAN produkter, ta kontakt med oss på tlf. 67 11 26 00.

Aktuelle nyheter
 • 14139
  13.05.2024

  Gruppe Bærekraftsrapport 2023

  Vi er glade for å presentere vår årlige Bærekraftsrapport 2023, som dokumenterer Gruppens omfattende fremgang og prestasjoner innen bærekraftig utvikling. Rapporten understreker vårt vedvarende engasjement for miljøvern, samfunnsansvar og bedriftsstyring.
 • 13995
  18.04.2024

  LogiMAT 2024: A Retrospective for Dexion

  The LogiMAT 2024 proved to be a resounding success for Dexion. With a record-breaking 67,420 professional visitors, the exhibition surpassed expectations.
 • 13208
  28.03.2023

  5 fordeler med mesanin

  En utmerket løsning for å maksimere volumet på lageret ditt er mesaniner, en kostnadseffektiv måte å benytte seg av høyden på bygningen, samt skape mer tilgjengelig gulvplass.
Siste nytt