Skip to main content

Topp moderne lagerløsninger på LogiMAT 2020

LogiMAT er den største årlige intralogistikkmesse i Europa. Messen arrangeres 10.–12. mars i Stuttgart.

LogiMAT 2020På GMH / Dexion sin stand har du mulighet til å snakke med våre eksperter, og å få en demonstrasjon av flere av våre produkter.

Logimat 2020

Du vil også få et innblikk i vårt nye Automasjonssystem og høre om de automatiserte lagringsløsningene vi utvikler. Dette er et nytt og spennende område for oss.

På vår stand finner du også våre populære og svært allsidige produkter som Mobile Pallereoler MOVO. Dette systemet kan benyttes i mange lagringsmiljøer og tåler temperaturer ned til -40 °. MOVO kan optimere ditt eksisterende lager slik at du får flere palleplasser.

Med Uttrekksenheter montert i Pallereol P90 får du en effektiv, sikker og ergonomisk materialflyt. Enhetene finnes både som manuelle og elektriske versjoner.

Logimat 2020

Uansett hvilke krav du har til en lagringsløsning kan vi hjelpe deg på veien. Våre produkter og systemer er fleksible og kan være både mobile eller stasjonære og kan forandres og vokse i takt med din bedrift. Vi tar alltid utgangspunkt i kundens krav og logistikk for å kunne levere en skreddersydd lagringsløsning.

Vil du vite mer om hva vi kan tilby? Stikk innom vår stand for en kopp kaffe og en prat med våre eksperter om dine oppbevaringsbehov.

Mer informasjon om LogiMAT 2020 finner du her.

 

Aktuelle nyheter
Siste nytt