Skip to main content

NOR-FISHING Næringens viktigste møteplass

Nor-Fishing 2022

NOR-FISHING Næringens viktigste møteplass
Trondheim & online, 23. – 26. august 2022.

Årets konferanse retter søkelyset på de tilgjengelige ressursene i havet og utviklingen av ny høstingsteknologi. I tillegg gjøres et lite dykk ned i noen av de begrensende faktorene for utviklingen av villfiske.

Under Nor-Fishing 2022 vil vi demonstrere ulike lagerløsninger:

Movo, Mobile pallereoler er den ultimate løsningen for kompakt lagring av alle pallestørrelser eller gods. Designet fjerner behovet for flere kjøreganger, noe som reduserer det nødvendige leiearealet betraktelig, eller dobler lagringskapasiteten i samme areal. Les mer.

Shuttle-system er ideelt for lagre som lagrer typisk bulkgods, og er egnet for et bredt spekter av temperaturer. Denne kompaktløsningen kan redusere størrelsen på lageret og som et direkte resultat kutte driftskostnadene. Les mer.

Med pallereol P90 i standardutførelse får du ubegrenset tilgang til alle paller til enhver tid. Systemet er allsidig, og kan monteres som enkle eller doble reoler. Les mer.

Få mer fakta om Nor-Fishing.

Aktuelle nyheter
 • 12188
  24.05.2022

  LogiMAT Is Finally Back

  Finally, it’s back. It’s been more than 3 years, but LogiMAT is set to be bigger and better than ever.
 • 9444
  25.05.2020

  Nor-Fishing 2020 er avlyst

  Vi hadde sett frem imot å få treffe dere under Nor-Fishing . Dessverre så er messen avlyst grunnet de strenge restriksjonene rundt Covid19 og den norske regjering har besluttet å forlenge forbudet mot arrangementer som samler mer enn 500 personer.
Siste nytt