Skip to main content

Effektive lagringsløsninger på Nor-Fishing

Når Nor-Fishing 2016 åpner dørene 16. August i Trondheim Spektrum er Constructor Norge – bransjeledende leverandør av lagerinnredning og lagersikkerhet – på plass i stand F-580.  

Kjetil Bredesen, Salgssjef på Constructor Norge: "Å delta på Nor-Fishing gir oss en god mulighet til å vise hvor godt våre produkter er egnet til fiskerinæringen med dens spesielle krav til oppbevaring.

Vi ser også frem til å møte både nye og eksisterende kunder. Her har vi muligheten til å få en profesjonell samtale om utfordringene bedriftene møter i hverdagen."

Under Nor-Fishing 2016 vil vi demonstrere ulike lagerløsninger:

 • Movo, Mobile pallereoler er den ultimate løsningen for kompakt lagring av alle pallestørrelser eller gods. Designet fjerner behovet for flere kjøreganger, noe som reduserer det nødvendige leiearealet betraktelig, eller dobler lagringskapasiteten i samme areal. Les mer 

 • Shuttle-system er ideelt for lagre som lagrer typisk bulkgods, og er egnet for et bredt spekter av temperaturer. Denne kompaktløsningen kan redusere størrelsen på lageret og som et direkte resultat kutte driftskostnadene. Les mer

 • Skipsreol er allsidig og tåler tung belastning og er tilgjengelig i en rekke størrelser som kan tilpasses til kundens behov. Det er raskt og enkelt å montere hoveddelene med et feste- og låse-system som gir en solid struktur og tåler livet på sjøen. Les mer

Få mer fakta om Nor-Fishing

Aktuelle nyheter
 • 9444
  25.05.2020

  Nor-Fishing 2020 er avlyst

  Vi hadde sett frem imot å få treffe dere under Nor-Fishing . Dessverre så er messen avlyst grunnet de strenge restriksjonene rundt Covid19 og den norske regjering har besluttet å forlenge forbudet mot arrangementer som samler mer enn 500 personer.
 • 7165
  02.03.2020

  Topp moderne lagerløsninger på LogiMAT 2020

  LogiMAT er den største årlige intralogistikkmesse i Europa. Messen arrangeres 10.–12. mars i Stuttgart. Vil du vite mer om hva vi kan tilby? Stikk innom vår stand for en kopp kaffe og en prat med våre eksperter om dine oppbevaringsbehov.
 • 7822
  23.07.2019

  Møt Constructor på Bluefish i Ålesund i 3 – 5 September

  Ved Constructors stand på Bluefish vil vi vise: Lagringsløsninger for fiske-/fryseindustrien som gir både optimalisering av plass eller en bedre utnyttelse av lokalene og Skipsreoler- og skap som er tilpasset maritimt bruk.
Siste nytt