Skip to main content

Salgssupport

2108-020_NO-We're-hiring-site.jpg
Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma, der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.   

Constructor er en ledende leverandør av lagerinnrednings– og logistikkløsninger for alle bransjer, og tilbyr også tjenester innenfor rådgivning, reolkontroller, kurs og service. Vi hjelper våre kunder gjennom hele prosessen med deres lagringsbehov, fra planlegging til installasjon, service og support.

Constructor er en del av Gonvarri Material Handling, en ledende europeisk leverandør av innredninger for alle typer lager. Konsernet markedsføres i hele Europa under varemerkene Constructor, Dexion og Kasten.
 

Salgssupport

Vi trenger en dyktig person til vårt salgssupportteam ved vårt hovedkontor i Oslo.

Arbeidsbeskrivelse:

  • Ansvarlig for å utarbeide komplette tilbud og ordre. Her inngår fullstendige kalkyler og beregninger på egne produkter og eksterne produkter
  • Tegning og utforming av løsninger i samarbeid med selger
  • Kundeoppfølging og ordrehåndtering

Kvalifikasjoner:

Relevant teknisk utdannelse, men erfaring kan kompenseres for manglende utdanning. Kunnskap om tegning og bruk av tegneprogrammer vil være en fordel, men ikke et krav. God økonomisk forståelse og erfaring med kalkulasjon. Gjerne teoretiske og praktiske kunnskaper innenfor lagring- og logistikkbransjen. Gode kommunikasjonsegenskaper i norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig. 

Personlige egenskaper:

Vi ønsker en engasjert, strukturert og selvstendig person som har gode samarbeidsevner og er løsningsorientert. Du er opptatt av detaljer og nøyaktighet, og har stor interesse for å tilegne deg ny kunnskap. Du motiveres av å knytte interne og eksterne relasjoner.
 

Bli en del av oss:

Vi kan tilby en interessant og selvstendig stilling i en internasjonal organisasjon med høy fagkompetanse og et godt arbeidsmiljø. Hos oss får du fleksibilitet i hverdagen, og gode muligheter til personlig utvikling. Arbeidssted i moderne kontorlokaler i Østensjøveien 27, Oslo. Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte supportsjef Andreas Begby + 47 928 03 322.

Send din søknad med CV til:  emma.svensson@constructor.se. Søknadsfrist: Snarest, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Aktuelle nyheter
Siste nytt