Skip to main content

Constructor søker ny prosjektleder/teknisk saksbehandler til vårt hovedkontor i Oslo

Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.

Prosjektleder/teknisk saksbehandler

Constructor er en ledende leverandør av lagerinnrednings– og logistikkløsninger for alle type bransjer. Selskapet leverer mer enn bare produkter, og tilbyr også tjenester innenfor rådgivning, reolkontroller, kurs og service.

Arbeidsbeskrivelse:

 • Tegning og beregning av løsninger i samarbeid med selger.
 • Ansvarlig for å utarbeide komplette tilbud. Her inngår fullstendige kalkyler og beregninger på egne produkter og trading produkter.
 • Ansvarlig for større og komplekse anlegg
 • Ansvarlig for oppfølging av montasje på prosjektene.
 • Utarbeidelse av ordre i forbindelse med prosjekter


Utdannelse og erfaring:

Relevant teknisk utdannelse. Kunnskap om tegning og bruk av tegneprogrammet AutoCad vil være et krav. God økonomisk forståelse. Gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen prosjektarbeid, gjerne erfaring fra prosjektledelse innenfor lagring- og logistikkbransjen.

Personlige egenskaper:

Vi ønsker en engasjert, strukturert og selvstendig person som har gode samarbeidsevner og er løsningsorientert. Kunden er i fokus og god kommunikasjon på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig, er viktig.

Vi kan tilby: 

Vi kan tilby en interessant og selvstendig stilling i en internasjonal organisasjon med høy fagkompetanse og et godt arbeidsmiljø.  Gode muligheter til personlig utvikling. God opplæring. Arbeidssted er Østensjøveien 27, Oslo.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte supportsjef Andreas Begby + 47 928 03 322 eller adm.direktør Kristian Nodeland, + 47 918 20 087. 
Send din søknad med CV til:  emma.svensson@constructor.se.
Søknadsfrist: Snarest, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi ser frem til din søknad ! 

Aktuelle nyheter
 • 7661
  10.05.2019 00:00:00

  Testlaboratorium

  For å sikre at våre produkter forblir er sterkt og solid pallereolvalg for mange tusen kunder, blir de testet på hvert trinn i prosessen – fra den innledende formgivningen av profilene og materialene som brukes, til utformingen av og beregningene for den spesifikke installasjonen.
 • 5508
  05.02.2019 00:00:00

  LogiMAT 2019

  På årets LogiMAT får du muligheten til å treffe bransjeeksperter og å delta på forelesninger om de nyeste trendene innen logistikk, produksjon og levering, samt oppleve produktdemonstrasjoner og innovasjoner.
Siste nytt