Skip to main content

Constructor søker ny prosjektleder til vårt hovedkontor i Oslo

Vi tilbyr en spennende rolle i et veletablert og velrennomert firma der du har gode muligheter til å påvirke din egen og firmaets utvikling.

Constructor er en ledende leverandør av lagerinnrednings– og logistikkløsninger for alle type bransjer. Selskapet leverer mer enn bare produkter, og tilbyr også tjenester innenfor rådgivning, reolkontroller, kurs og service.

Arbeidsbeskrivelse:

  • Ansvarlig prosjektleder for større og komplekse anlegg
  • Prosjektleder er ansvarlig for å utarbeide komplette tilbud. Her inngår fullstendige kalkyler og beregninger på egne produkter og trading produkter.
  • Prosjektleder er ansvarlig for oppfølging av montasje på prosjektene.
  • Utarbeidelse av ordre i forbindelse med prosjekter i samarbeid med selger
  • Tegning og beregning av spesialløsninger

Utdannelse og erfaring:

Utdannelse innenfor bygg og anlegg, gjerne fagbrev eller annen relevant utdannelse. God økonomisk forståelse. Gode teoretiske og praktiske kunnskaper innen prosjektarbeid, gjerne erfaring fra prosjektledelse innenfor lagring- og logistikkbransjen. Kunnskap om tegning og bruk av tegneprogrammet AutoCad og Microsoft Dynamics CRM, vil være en stor fordel. 

Personlige egenskaper:

Vi ønsker oss en engasjert, strukturert og selvstendig person som har gode samarbeidsevner og er løsningsorientert.  Kunden er i fokus og god kommunikasjon på norsk og engelsk, både muntlig og skriftlig, er viktig.

Vi kan tilby: 

Vi kan tilby en interessant og selvstendig stilling i en internasjonal organisasjon med høy fagkompetanse og et godt arbeidsmiljø.  Gode muligheter til personlig utvikling. God opplæring. Arbeidssted er Østensjøveien 27, Oslo.

Har du spørsmål om stillingen er du velkommen til å kontakte supportsjef Andreas Begby + 47 928 03 322 eller adm.direktør Kristian Nodeland, + 47 918 20 087. 

Send din søknad med CV til: emma.svensson@constructor.se
Søknadsfrist: Snarest, søknader vil bli vurdert fortløpende.

Vi ser frem til din søknad ! 

Aktuelle nyheter
Siste nytt