Våre Tjenester

Our Services

Kunder i alle markeder vil ha fordel av samarbeidet med Constructor.

Dine krav er vårt utgangpunkt for å gi deg den beste systemløsningen. I tillegg til standardsystemer leverer vi også skreddersydde løsninger og installasjoner som dekker ett hvert krav du måtte ha. 

Vi levererer mer en kun produkter og tilbyr en komplett pakke av tjenster som lageranalyse, HMS inspeksjon, kursing i lagersikkerhet og serviceavtaler mm. Vår lange erfaring skal komme deg til nytte!

 

Rådgivning Løsninger Levering Ettermarked
Constructor Consulting Constructor Solutions Constructor Delivery Constructor After Sales

Analyse & Rådgivning 
Vi tilbyr praktisk assistanse i form av en mer detaljert analyse av din bedrifts behov for oppbevaring.

 

Evaluering
Vår lange erfaring og kunnskapsfulle rådgivere og ingeniører kan gi deg verdifulle råd for valg av løsning til ditt lager.

Systemer/Produkter
Constructor dekker hele spekteret av produkter og løsninger – fra enkelt til svært avansert. Vi vil bistå deg med å finne alternativene som gir deg ønsket resultat.

Tilbud
Avhengig av krav og behov kan vi tilby allt fra budsjettering til ett full-detaljert tilbud.

Finansiering/Leasing
Constructor Norge AS tilbyr seg å finansiere lagrerinnredningen til attraktive vilkår.

Installasjon
Vår ambisjon er at alle produkter skal leveres og monteres feilfritt innenfor avtalt tid, uansett om du bestiller en enkel hylle eller ett stor pallereolssystem.

Prosjekt Ledelse
Constructor har lang erfaring av projekt- og montasjeledelse. Vi kan gjennomføre allt fra enkelt produktinstallasjoner til store anlegg som er består av optimaliserte spesialsystemer.

Inspeksjon
Constructor’s inspektører tilbyr en enkel og kostnadseffektiv medode for å holde lageret tryggt og sikkert.

Service/Vedlikehold
Vårt mål er et kontinuerlig samarbeid med våre kunder også etter leveranse og installasjon. Dette for å gi kontinuerlig support til vedlikehold og service på produktene.

Sikkerhetskurs
Constructor tar sikkerhet på alvor og gjennomfører sikkerhetskurs i reollære - et kurs som kan spare bedriften for penger, men viktigst av alt, forebygge og unngå arbeidsulykker.

See also