Bilia Hamar installerer Norges første Tyre Tower

  • Bilia_Bilde5
  • Bilia_Bilde8
  • Bilia_Bilde9
  • Bilia_Bilde3
  • Bilia_Bilde4

Bilia Hamar installerer Norges første Tyre Tower

Bilia på Hamar har bygd nytt dekklager og her har de installert Norges første Tyre Tower. Vanligvis benyttes Tyre Tower til oppbevaring av dekk, gjerne som dekkhotell, men Bilia har valgt å bruke Tyre Tower som transportmiddel på sitt nye 3-etasjes dekklager.


Løsning

Løsningen ble et 3 etasjes dekklager i nybygg. Tyre Tower, en dekkpaternoster, dekker de 3 etasjene med porter i hver etasje, for effektiv plukk. Tyre Tower øker både kapasitet og effektivitet hos Bilia, da dekkene til morgendagens kunder kan stilles klart i maskinen dagen før. De sparer både tid og krefter med Tyre Tower, da man kan kjøre dekk opp og ned kontinuerlig. En vanlig heis kan som regel ikke ta mer enn 2 hjulsett av gangen, og krever mer tid.

Bilia har også fonyet sitt delelager med småvarereolen Hi280 og en mesaninløsning med trapp og pallport. Over mesaninen blir det lagret større gods som takbokser ol.

Kapasitet

Dekklageret bygd opp av P90 Pallereoler og har kapasitet på 4036 dekk.

Tyre Toweren hos bilia har 18 kurver med en kapasitet på 16 dekk hver (4 hjulsett). Dette gir en totalkapasitet på 288 dekk.

Småvarelageret består av 200 hyllemeter Hi280. Mesanin over småvarelageret gir kapasitet til lagring av større gjenstander.

Les mer om Tyre Tower her!