Rema Langhus kåret til Norges beste distribunal

Rema Langhus kåret til Norges beste distribunal

  • Rema Langhus kåret til Norges beste distribunal

Rema Langhus kåret til Norges beste distribunal

Vi gratulerer Rema Distribusjon på Langhus som Årets Distribunal! Rema Langhus er svært flinke på reolsikkerhet, og et godt forbilde for andre. 

- Ja, Langhus har virkelig levert varene, i begrepets rette forstand. De har bidratt på tvers for å bygge REMA Distribusjon i hele landet, de leverer sterke resultater, har tatt utfordringene med implementeringen av Bunnpris i 2012 på strak arm - og gjort det enda bedre enn de høye forventingene, sier administrerende direktør for REMA Distribusjon, Morten Gabrielsen. REMA Distribusjon går for å være Norges mest effektive distribusjonssystem, og kåringen baserer seg på flere parametre: Leveringsgrad til butikkene, sykefravær, resultater og medarbeiderundersøkelser. REMA 1000 har seks distribunaler spredd over hele landet. En stolt og glad daglig leder ved REMA Distribunal Langhus, Per Arne Davidsen, kunne motta den gjeve utmerkelsen. 
- Denne seieren er alle dyktige medarbeidere på Langhus sin seier. I 2011 hadde vi en omsetning på 5,2 milliarder, og i 2012 nådde vi nesten 5,9 milliarder. Det sier noe om trykket, endringene og fleksibiliteten som har vært påkrevd. Medarbeiderne på Langhus har virkelig brettet opp ermene, vært positive og offensive, så dette var utrolig moro, sa Davidsen stolt da han mottok prisen.

Med reoler levert av Constructor kan vi si oss stolte over at en av våre kunder har mottatt denne prisen. Gratulerer!

Publisert 21.01.2013 av Ingrid Lund Thjømøe