Jens Stoltenberg på reolbesøk hos Nils Sperre

  • Nils Sperre på NRK

Jens Stoltenberg på reolbesøk hos Nils Sperre

I går kunne vi se både Jens Stoltenerg og Constructor's reoler på NRK-nyhetene i en reportasje om fiskeindustrien. Klippene er tatt fra lageret til Nils Sperre, som har vært kunde av Constructor siden 1994.

Nils Sperre AS på Ellingsøy er en av Norges ledende produsenter innen pelagisk fisk, frossen fisk, og våt og tørrsaltet fisk (klippfisk), og de hadde 90 års jubileum i fjor! Les mer om Nils Sperre her.


Stillbilder fra NRK

Siden 1994

Nils Sperre AS har vært kunde av Constructor Norge siden 1994. Den gang het vi Electrolux Constructor og vi leverte mobile pallereoler (MOVO) til deres nye fryselager for pelagisk fisk (sild, makrell og lodde). Dette var i tillegg de første mobile pallereolene som ble levert til fiskeindustrien. Siden 94 har de vært en meget god kunde av Constructor Norge, og vi har blant annet levert en hel del varmgalvaniserte Rack 83 Dypstablingsreoler for saltfisk, klippfisk og ferdigpakket klippfisk.


Stillbilder fra NRK

Dypstablingsreolene man ser i klippet under ble levert i 2000, som det første anlegget i Norge som både er varmgalvanisert og lakkert. Dette anlegget ble igjen utvidet for ca 2 år siden.

Gå inn på denne lenken for å se klippet på nrk nett-tv. Du kan spole frem til 09:30 om du ikke ønsker å se hele reportasjen.

Publisert 22.03.2013 av Ingrid Lund Thjømøe