Årets første og største leveranser

  • Leveranser Januar 2013

Årets første og største leveranser

Vi innleder året med flere store leveranser til nye og eksisterende samarbeidspartnere, blant annet Helgelandsbase, Vestbase, Optimera, Roll-Royce Marine, Meca, Reolbørsen og Mantena. 

Vi velger å kalle våre kunder samarbeidspartnere da vi er like opptatt av service, som produktene vi leverer. Vi tilbyr en komplett pakke tjenester som analyserådgivning, kurs i sikkerhet på lagerreolkontroller og serviceavtaler.

Les mer om våre nye samarbeidsparnere på lenkene under:

Helgelandsbase

Helgelandsbase er en oljeforsyningsbase som ligger i Sandnessjøen i Nordland. Basen støtter oljefeltene utenfor kysten av Helgeland, hvor Nornefeltet til Statoil er det største av dem. I snart 25 år har oljebasen i Sandnessjøen holdt leteriggene på Nordlandssokkelen med forsyninger av varer og utstyr.

Leveranse: En betydelig mengde grenreoler fra FS (noen også med tette plan) for bruk både inne og ute, pallreoler type P90 samt en IPN

Vestbase

Vestbase AS har som visjon at Vestbase skal være hovedknutepunkt for all offshorerettet aktivitet i Norskehavet. Dette muliggjøres blant annet ved unik beliggenhet, nærhet til viktig infrastruktur som by, flyplass og helikopterterminal, moderne utstyr, høy fokus på sikkerhet, kapasitet for store volum, samt sikker og effektiv håndtering av materiell. Videre er nærhet til offshoreinstallasjoner og felt en klar styrke. Vestbase er også en næringspark hvor det idag er mer enn 60  selskaper etablert/representert på baseområdet. Alle operatørselskaper (AS Norske Shell, Statoil ASA) utenfor Midt-Norge er i dag etablert på Vestbase. Plattformene Draugen, Heidrun, Åsgard B, Njord og Kristin, samt boreskipet Åsgard A forsynes fra Vestbase. I tillegg supporteres subseafeltene Mikkel, Ormen Lange, Tyrihans, Yttergryta og Morvin.

Leveranse: Grenreoler m/tette plan samt pallreol P90

Optimera Proff (Montér)

Optimera er Norges største aktør innen salg og distribusjon av byggevarer, trelast og interiør med 95 utsalgssteder, 2000 ansatte og nærmere 7 milliarder i omsetning. Virksomheten innbefatter Optimera Proff, Optimera Handel, Optimera Byggsystemer og kjedene Montér og Trend. 


Leveranse: Småvarereoler HI-280 og pallreol P90, Steinvisningsreol og armeringsreol, Innstikksreol, Grenreol og listverksreol

Rolls-Royce Marine

Rolls-Royce har et verdensledende utvalg av kapasiteter i det marine markedet, som omfatter skipsdesign, integrering av komplekse systemer og forsyningen og support av kraft- og fremdriftsutstyr. Vi er ledende i virksomhetskritiske systemer for offshore olje og gass, handelsskip og militære fartøyer. Vår marine virksomhet betjener mer enn 4.000 kunder, og har utstyr installert på over 30.000 skip, inkludert de 70 mariner.

Leveranse: Installasjon av stålvegger (cassett 900) inkludert 2 stk Crawford elektriske hurtigporter 3000x3000 mm. (bxh)

Meca

Uansett hvilket bilmerke du har, kan du trygt levere bilen til et MECA bilverksted. Våre mekanikere har kompetanse og utstyr til å utføre service og reparasjoner på alle bilmerker.

Leveranse: HI280, P90 og plastbokser

Reolbørsen

Reolbørsen har 30 års erfaring i bransjen og har Trelastreoler, Lagerreoler og Pallereoler som spesialitet, og har levert reoler til et 100-talls store trelastanlegg de siste årene. De er godkjent for sertifisering i henhold til INSTA av Det Norske Veritas og forhandler på nytt utstyr i tillegg til at de har et veldig godt utvalg av brukte reoler til de fleste formål. De kan også skilte med lang erfaring på Grenreoler / listverkreoler, og til enhver tid mye brukt. Reolbørsen holder til i nye lokaler på Kvavik Industriområde rett utenfor sentrum av Lyngdal.

Leveranse: Pallreoler type P90

Mantena

Mantena AS ble etablert 1.januar 2002 som et eget aksjeselskap, og er en del av NSB- konsernet. Selskapets kjernevirksomhet er reparasjon og vedlikehold av skinnegående materiell i Skandinavia. Mantena har ca 1000 ansatte fordelt på 14 lokasjoner i Norge og Sverige.

Leveranse: 1 stk Tornado 400/8-500-8600-59 samt 1000 fiberbokser

Publisert 30.01.2013 av Ingrid Lund Thjømøe