Ny Salgsdirektør i Constructor Norge - Leif Feiring

Ny Salgsdirektør i Constructor Norge - Leif Feiring

Leif Feiring er ansatt som Salgsdirektør i Constructor Norge AS. 

Vi i Constructor Norge legger bak oss nok et godt år, med gode resultater og stor optimisme. I den forbindelse har vi også sett behovet for å styrke vår bemanning. Vi er glade for å ha fått Leif Feiring med på laget og har stor tro på at hans erfaring fra salg, salgsledelse og forretningsutvikling, vil være med på å løfte selskapet inn i nye spennende tider, sier Terje Danielsen, Administrerende Direktør i Constructor Norge AS. 

Leif Feiring får ansvaret for selskapets salgs og markedsaktiviteter, herunder våre avdelingskontorer i Bergen, Ålesund, Stavanger, Kristiansand samt salgsavdelingen ved hovedkontoret på Høvik rett utenfor Oslo. Han skal blant annet bidra til å utvikle og koordinere selskapets salgsstrategi- og forretningsplan. 

Målet er å levere gode, fremtidsrettede tjenester til norsk næringsliv med høy servicegrad, solid kvalitet, samt bidra til god samhandling mellom salg, prosjekt, produksjon og stab. Constructor Norge er inne i en meget offensiv og spennende periode. Gjennom det vi har oppnådd de siste årene og ikke minst av resultater i 2012 gir dette oss et fantastisk utgangspunkt for videre vekst og utvikling i årene som kommer. 

Feiring er 45 år gammel og kommer fra stillingen som Managing partner i Tennebø & Partners AS, et av Norges ledende konsulentselskaper. Han har mer enn 15 års erfaring med rådgivning og utvikling innen salg, ledelse og rekruttering for norske og internasjonale selskaper.  
- Constructor Norge er markedsleder innenfor sitt segment, mye takket være ansatte med lang og solid erfaring og en sterk bedriftskultur. Det er med stor forventning og ydmykhet jeg tar fatt på oppgavene som venter. Målene som er satt er høye og sammen skal vi sørge for at måloppnåelse og suksessen vedvarer, sier Leif Feiring, påtroppende Salgsdirektør i Constructor Norge AS. 

Publisert 05.02.2013 av Ingrid Lund Thjømøe