Optimaliser ditt varehus med C-WIS

  • C-WIS

Optimaliser ditt varehus med C-WIS

Constructor Warehouse Intelligence System (C-WIS) er en software-platform som samarbeider med alle eksisterende WMS eller ERP systemer for å gi et realistisk innblik i virksomhetens kapasitet og kapitalbinding. Ved å bearbeide data fra virksomhetens systemer, kombineret med supplerende informasjon om bedriften, utarbeider C-WIS komplekse beregninger av lagerbeholdningen og lagerlogistikk med spesifikke endringsforslag.

C-WIS er markedets første og eneste Warehouse Intelligence System som er i stand til å benytte seg av disse vitale beregningene for å kategorisere lagervarer, og på denne måten forbedre effektiviteten. De anbefalte endringene kan være så enkle som å endre lagerlokasjonene eller innkjøpsmønsteret, hvilket kan gi betydelige fordeler hvis utført korrekt.

Hva kan C-WIS gjøre for deg:

15-20%
reduserte driftskostnader

Les mer

 20-30% frigjort kapital

Les mer

Konstant overvåkning
forsikrer
maksimal
effektivitet

Les mer

Hvis du ønsker det "ideelle" lager med en effektivisert lagerbeholdning, mulighet til å forutsi resultatet av potentielle forandringer, og kontinuerlig overvåkning av lagerdriften - så har du behov for C-WIS.

  1. Kontakt våre logistikkrådgivere  – uansett størrelsen på din lagerløsning - om det er i eksisterende lokaler eller en ny bygning, kan våre eksperter hjelpe deg
  2. Invester i en egen C-WIS lisens  – for virksomheter som vil investere i en kontinuerlig optimeret lagerbeholdning.

 

Publisert 04.03.2013 av Ingrid Lund Thjømøe