Sammenslåing av Bruynzeel Storage Solutions og Qubiqa Storage Solutions

  • Bruynzeel-Qubiqa

Sammenslåing av Bruynzeel Storage Solutions og Qubiqa Storage Solutions

Panningen, Nederland og Vipperød, Danmark 2013-01-10

Constructor Group og Qubiqa offentliggjorde i dag at de har inngått en avtale hvor Bruynzeel-avdelingen i Constructor Group - Constructor's arkivavdelninger i Danmark, Norge, Sverige, og Bruynzeel Storage Systems i øvrige Europa - kommer til å bli slått sammen med Qubiqa Storage Solutions, kjent under navnet Nordplan. Den nye organisasjonen kommer til å gå under navnet Bruynzeel Storage Systems.

"Sammenslåingen med Qubiqa Storage Solutions forsterker vår streben etter å produsere oppbevaringsløsninger som stikker seg ut med tanke på kvalitet, innovasjon og effektivitet - som bedrifter vil ha og mennesker elsker", forklarer Igor La Vos, ordfører for Bruynzeel Storage Systems. "Qubiqa Storage Solutions tilfører sitt prisbelønte designsortiment av Jacob Jensen til Bruynzeel's portefølje"

"Det har alltid vært vår visjon å levere sikre, effektive og framfor alt intelligente lagringsløsninger. Sammenslåingen med Bruynzeel vil forsterke vår visjon og gi oss tilgang til teknologier, ekspertise og ressurser innenfor produksjon som vi er avhengige av for å utvikle og fornye oss" svarer Morten Andersen, VD for Qubiqa Storage Solutions.

Takket være denne sammenslåingen vil Bruynzeel forsterke sin posisjon som den mest innovative aktøren i arkiveringsmarkedet. "Sammenslåingen kommer til å ha en umiddelbar positiv innvirkning på vårt nylige lanserede kontorkonsept. I oktober ble dette kontorkonseptet tildelt en pris for innovasjon innen arkitektur og kontor. Juryen berømte de innovative løsningene som i forbindelse med veletablerte oppbevaringssystemer, med nye funksjoner som garderober, oppbevaringsskap eller en kjøkkenkrok, som igjen muliggjør en plassering på kontoret nære arbeidsplassen. Juryen kommenterte utforminger av detaljer som kan være hensiktsmessige for optimering.  For eksempel burde styrepanelene være forankrede i overflaten, og det er akkurat dette Bruynzeel kan tilby sine kunder etter  inkorporeringen av Jacob Jensens designsortiment", sier Igor La Vos.

Det er Bruynzeel's ambisjon å gå fremover som en innovativ organisasjon med moderne produksjonsanlegg som er klare til å håndtere både små og store prosjekt på et konkurransekraftig nivå, og som kan levere intelligente, lekre og tilpassede lagringsløsninger, basert på kvalitet men også sosiale og miljømessige ansvar.

Sammenslåingen avventer endelige vilkår, inklusiv myndighetsgodkjennelse. 

Om Bruynzeel-divisjonen i Constructor Group
Constructor Group AS er en ledende produsent og leverandør av høykvalitets logistikk- og oppbevaringsløsninger, som selges over hele verden.  Innenfor Constructor Group er virksomheten delt opp i en Bruynzeel-avdeling og en industriell avdeling. Bruynzeel-avdelingen tilbyr intelligente og arealsparende oppbevaringsløsninger for kontor, arkiv, bibliotek og museum, som dekker et bredt utvalg av bruksområder og markedsføres under merkene Constructor og Bruynzeel Storage Systems.

Om Qubiqa Storage Solutions
Qubiqa er en sammenslåing av flere bedrifter: QLS, Jokan, Univeyor, Seelen og Nordplan. En ny og slanket forretningsmodell, kombinert med en sterk og fokusert produktutvikling, gjør at Qubiqa skiller seg ut som et moderne og framtidsrettet firma. Qubiqa tilbyr kvalitetsprodukter, systemer og løsninger for optimering av intern logistikk, automatisering og lagring/oppbevaring.