Constructor presenterer TyreTower Dekkpaternoster!

Constructor presenterer TyreTower!

Constructor presenterer TyreTower!

Constructor Norge AS har gleden av å informere om at vi har blitt valgt som ene-forhandler av TyreTower paternostere i Norge.

TyreTower er en finskprodusert paternoster utviklet spesielt for dekklagring under nordiske forhold. Den er arealeffektiv, kan tilpasses alle typer fasadebekledning, skaper et positivt blikkfang og sparer kostnader til lagerleie og håndtering. Maskinen kan monteres både ute og inne. Enkel betjening og installasjon sikrer uproblematisk drift uten omfattende opplæring av brukerne og sikrer lettere gjenfinning og sikkerhet mot svinn. Nå kan man rydde parkeringsplassen for skjemmende containerlagere og la TyreTower bidra til å forsterke inntrykket av kvalitet samtidig som man frigjør plass og kostbar arbeidskraft.

Blant TyreTower referansene finnes alle de større bilimportørene og dekkprodusentenes testsenter i Finland. TyreTower´s typiske bruksområder er oppbevaring av hjul til brukte og nye biler hos bilforhandlerne, som dekkhotell hos mindre verksteder og hos virksomheter med egen bilflåte, eksempelvis offentlige etater, bilutleiere og lignende.

Constructor Norge har også utviklet en løsning for dekkhotell med stasjonære reoler der TyreTower benyttes som heis til nivå 2 og 3 i anlegget. Constructor Norge AS starter i disse dager markedsføringen av nyheten.

Les mer om TyreTower her.

TyreTower før og etter installasjon.